Lyst til å bli med på laget?

Vi i Insj søker nye interne. Dette innebærer blant annet administrative stillinger hvor du kan hjelpe til i organisasjonen og bidra til å føre Insj i riktig retning, men også veilederstillinger.

Her får du en flott mulighet til å enten danne ny kompetanse som kan forberede deg godt til arbeidslivet, eller du kan få muligheten til å benytte den kompetanse du allerede har opparbeidet deg fra studiet i praksis.

Styret

Styret inneholder de forskjellige lederstillingene i Insj, noe som tilsvarer mer ansvar enn medarbeidere og veiledere.

For øyeblikket ser vi etter en ny internansvarlig som kan begynne etter sommeren. Her er litt informasjon om stillingen:

Som internansvarlig i Insj er du ansvarlig for vi har en god organisasjonskultur og at miljøet til Insj er i samsvar med våre verdier. Du har ansvar for innredning og utvikling av kontorlokalene. Siden du er ansvarlig for det interne miljøet har du også ansvar for å holde arrangementer som kan bygge opp miljøet.

Kort sakt

  • Ansvar for kulturen og miljøet i Insj
  • Ansvar for kontorlandskapet
  • Ansvar for interne arrangementer
  • Møteleder under styre og organisasjonsmøter

 

Overordnet

Du skal være personene som bygger opp den interne kulturen i Insj, det innebærer at du tar deg av interne arrangementer som skaper god stemning og samarbeid mellom medlemene av Insj. Du er ansvarlig for arbeidsmiljøet og derfor er det å tilrettlegge for et god samarbeidsmiljø. Derfor skal du også ha kontroll på hvordan kontorlokalene er innredet, dette for å skape god effekt av miljøet insjere arbeider i når de er hos oss.

Medarbeider

Medarbeiderstillingene er stillinger hvor du vil bidra rundt det administrative i Insj. Styret i Insj har hvert sitt ansvarsområdet, slik at en medarbeiderstilling vil befinne seg innenfor ett av disse ansvarsområdene.

Innholdprodusent

Som innholdprodusent vil du få muligheten til å være med å skape innhold for næringslivet. Dette vil innebære å for eksempel lage det kreative og innhold for våre touchpoints, slik som for eksempel på sosiale medier.

Her ser vi etter noen med erfaring i grafisk design eller som har lyst til å lære mer. Vi ser ikke etter eksperter på noen som helst måte, så om du har et brennende ønske om å skaffe relevant erfaring og utvikle dine ferdigheter er dette en flott mulighet til å gjøre det!

Markedsføring

Bli en del av å bygge verdien til Insj utad i Norge, og design vår markedsføringsprofil for forretninger og organisasjoner. Du vil være med på en voksende markedsføringsavdeling og hjelpe Insj med å utvikle en gratis veiledningstjeneste for student grundere.

Som markedsføringsmedarbeider i Insj vil du få muligheten til å anskaffe praktisk erfaring og utvikle dine ferdigheter innenfor markedsføring og branding. Du vil få muligheten til å nettverke og å vokse i en forretningsorientert studentorganisasjon.

IT

Bli en IT medarbeider i Insj og bli en del av å lansere og utvikle vår IT avdeling. Vi ser etter to studenter som har erfaring med programmering til å utvikle vårt interne prosjekt i Insj. Jobb med både frontend og backend i et “learn by doing” miljø.

Som en IT medarbeider vil du få muligheten til å anskaffe praktisk erfaring som en utvikler på et prosjekt uten deadline, som vil utvikle dine ferdigheter i programmerings, problemløsning og design i en forretningsorientert studentorganisasjon. Du bør ha fullført første året i et IT-relatert studie.

Økonomi

Bli en del av Insj sin økonomiavdeling og vær med på å lage budsjett for prosjekter, i tillegg til å opprettholde og evaluere våre kontoer. Som økonomimedarbeider i Insj vil du få lage budsjett og følge opp våre økonomiske behov.

Som økonomimedarbeider i Insj vil du få muligheten til å anskaffe praktisk erfaring og å utvikle dine ferdigheter i budsjettering, planlegging og regnskap. Du vil få muligheten til å nettverke og å vokse i en forretningsorientert studentorganisasjon.

Hørtes dette spennende ut? Send oss en søknad!

Veileder

Har du erfaring med entreprenørskap? Enten det er igjennom å starte egen bedrift, eller igjennom jobbsammenheng eller kanskje du studerer/har studert noe innenfor området. For veilederstillinger ser vi etter mennesker som kan hjelpe våre studenter med å ta sin idé til det neste steget. Dette vil inkludere faste møtetider med prosjektgrupper for å veilede og støtte disse nye bedriftene til å ta vanskelige avgjørelser og å bidra til at klassiske nybegynnerfeil blir unngått.

 

Passer dette for deg? Send oss en søknad!