Insj lanserer podcast!

av Insj

podcast logo

Det er sommer og ferie, og hva er vel bedre å bruke sommeren på enn å lære noe nytt? Første juli lanserer Insj podcasten How to Entrepreneur, en podcast for deg som er nysgjerrig på entreprenørskap. Bruk sommeren på å lære noe nytt!

Reno Yeh og Anders Grytnes intervjuer gründere om spennende temaer knyttet til startups. Temaene for podcasten strekker seg fra prototyper, til hvordan du kan finansiere startupen til markedsføring og salg. Her er det mye nyttig du kan lære! I hver episode forteller en gjest, som har erfaring fra entreprenørskap, om sine tips og triks. Gjestene har erfaring fra startups i forskjellige bransjer som fitness, IT og digital læring for å nevne noen. Yeh og Grytnes snakker seg gjennom de ulike teamene og sammen senker de terskelen for studentinnovasjon ved å gi informasjon om entreprenørskap.

Anders & Reno

Hvem er podcasten for

Podcasten er for deg som er nysgjerrig på entreprenørskap, eller ønsker å lære mer om temaet. Du trenger ikke å ha kunnskap om entreprenørskap for å høre på, for Yeh og Grytnes har en enkel og morsom tilnærming til temaene som blir tatt opp. Gjestene deler historier fra egen virksomhet på godt og vondt, så her er det mulighet for å plukke opp noen tips om hva du bør og ikke bør gjøre i startfasen av en bedrift. Kanskje du til og med blir inspirert til å starte noe eget? 

Hvor finner du podcasten

How to Entrepreneur serverer deg underholdende læring om entreprenørskap, som du har tilgang til når som helst. Podkast er enkelt å lære fra, uansett om du er på tur, i bilen eller ligger og soler deg. Du finner podcasten på Spotify, Google Podcast, Apple Podcast og på Insj sine nettsider. Det kommer nye episoder hver andre uke, så husk å trykke på abonnerknappen så du får med deg de nyeste episodene!