Mentortjenesten

Vil du veilede neste generasjons gründere? Bli mentor!

Mentortjenesten fortsetter å skalere og vi ser derfor etter engasjerte mentorer som vil hjelpe studentene med å nå sin gründerdrøm! 

Studentgründerskap er en drøm for mange, men realiseringen kan virke overveldende. Ofte er ressurser og tilgang til kunnskap begrenset. Hos Insj har vi et klart mål for øye – å gjøre veien til entreprenørskap mer tilgjengelig og oppnåelig.

Med vår mentortjeneste samler vi erfarne gründere og fagfolk for å veilede og motivere studenter. Våre mentorer gir verdifull kunnskap og hjelper studenter med å bygge relasjoner og nettverk. Dette bidrar til å senke terskelen for innovasjon blant studentgründere og gir dem styrken og motivasjonen til å nå sine mål. Bli med Insj og vær med på å forme fremtiden for unge gründere! Bli mentor!

Hvordan du kan hjelpe?

Personlige erfaringer med gründervirksomhet kan være verdifull innsikt som våre studentgründeren lære mye av.

Alt vi ber om er én time!

Mentoren setter grenser på sitt eget engasjement, men oppfordres til minst én time møte pr kvartal med studentgründeren.

En gylden sjanse

Å være mentor i Insj gir deg mulighet til å senke terskelen for entreprenørskap og å bygge opp neste generasjons gründere.

Startups som har fått hjelp av våre mentorer

Logo til Indo naturals

Indo Naturals

Wecycle

Ninito

Bli mentor i dag!

lyspære som går av

300

Insj har hjulpet over 300 student-startups med å utvikle ideen sin

mentor som snakker om idet utvikling

20+

Våre mentorer har veiledet totalt 20 søkere for Forskningsrådets tildeling STUD-ENT

team

40+

Vi har over 40 startups som trenger mentorer