Akseleratoren

Akseleratoren er et tilbud til studenter for å kick-starte deres ideer. Igjennom dette 7 ukers programmet får studentene veiledning igjennom de viktigste aspektene innenfor entreprenørskap som blir delt opp I 6 moduler. Hovedmålet med dette programmet er å gi effektiv veiledning til studenter med ideer. Dette tilbudet gjelder for alle studenter, uavhengig av bakgrunn.

Hvorfor?

Som en student er dette et perfekt tidspunkt å utforske verdenen innenfor entreprenørskap. Du har mest sannsynlig ikke barn eller boliglån, så hvorfor ikke utforske muligheten om å gjøre din idé om til en bedrift? I disse modulene vil du blir forberedt til Demo Dag! I forrige aksellerator ble denne dagen holdt på StartUpLab hvor studentene fikk muligheten til å pitche deres ideer foran flere entreprenører og investorer.

Hvem?

Tilbudet gjelder for alle studenter, uavhengig av bakgrunn hvor det blir holdt intervju for å undersøke om ideen er gjennomførbar. Men ikke bekymre deg om ideen ikke er 100% tenkt igjennom, det er derfor akselleratoren er her!

Hva?

Studentakselleratoren er et tilbud som vil hjelpe deg med å få fart på ideen din! Disse modulene består av viktige aspekter man bør tenke på når man skal starte bedrift, slik som økonomi og markedsføring.

Kostnader?

Dette tilbudet er gratis for alle studenter, vi forventer derimot at du møter opp på 5 av de 7 modulene hvor planen er at dette skal pitches på den siste modulen. Dersom uforutsette hendelser skulle oppstå, kan det bli gjort unntak.

Hvor og Når?

14.03.2019

Modul 1: Mål og Ambisjoner

21.03.2019

Modul 2: Utvikling av Forettningsmodell

28.03.2019

Modul 3: Produkutvikling

04.04.2019

Modul 4: Salg og Markedsføring

11.04.2019

Modul 5: Finans og Økomomi

25.04.2019

Modul 6: Piching og Kapitalinnhenting

02.05.2019

Modul 7: Demo Dag

Akselleratoren blir arrangert på Gaustadalléen 21, 0349 Oslo

Å Dele er Viktig!

Vi forstår at å snakke om ideen din kan være skummelt; hva om den ikke er god nok? Hva om noen stjeler den? Insj tilbyr en plass hvor du kan snakke åpent om din idé og hvor alle skal signerer under en konfidensiell avtale slik at dette kan unngås. Så ikke bekymre deg om stjeling! Uansett er ikke det viktigste ideen, men hvordan man utfører den!

Denne runden av akselleratoren er dessverre full, men du kan fortsatt melde deg opp til neste runde som vil arrangeres høsten 2019:

Ta Kontakt

Milou Slaman

Akselleratoransvarlig

milou@insjuio.no

Gaustadalléen 21, 0349 Oslo

Copyright ©️ Insj 2018. All rights reserved.