Lyst til å bli studentfrivillig i Insj?

Vi i Insj søker nye student frivillige. Dette innebærer blant annet administrative stillinger hvor du kan hjelpe til i organisasjonen og bidra til å føre Insj i riktig retning, men også veilederstillinger.
Her får du en flott mulighet til å enten danne ny kompetanse som kan forberede deg godt til arbeidslivet, eller du kan få muligheten til å benytte den kompetanse du allerede har opparbeidet deg fra studiet i praksis.
Ingen praktisk erfaring kreves, du trenger bare å være student og ha en stor interesse for arbeidet i stillingen du vil ha.

Forretningsveileder


Insj vokser, og ser derfor etter flere forretningsveiledere til å få praktisk arbeidserfaring, har kunnskap eller erfaring om starup reisen? Da burde du søke forretningsveileder å få muligheten til å være med hjelpe studenter gjennom deres star-up reise.

Student Jurist veileder


Insj UiO lansere Norges første student drevet juss klinikk for forretning juss. Vi ønsker å gi gratis juridisk støtte til start-up, entreprenører og små selskaper. Dette gir juss studenter muligheten til å få praktisk arbeidserfaring som et ettertraktet i arbeidslivet. Det er også en god mulighet å bruke kunnskapen man har ervervet seg i klasserommet til virkelige saker.

Akselerator koordinator


Bli en akselerator medarbeider hos Insj og vær med å organisere akselerator programmet vårt. Du er kontaktpunktet for våre student grundere, før, under og etter programmet. Dette er en morsom rolle hvor dine mellommenneskelige ferdigheter er viktig for å lykkes

Prosjektkoordinator


Insj ser etter en arrangementmedarbeider som ønsker å være med å skape en møteplass for engasjerte studenter. Dette innebærer koordinering, planlegging, bemanning, bestillinger og utføringer av arrangementer.

Community Manager


Ønsker du å få praktisk erfaring med å jobbe med nettverksbygging og organisering a økosystem. Insj søker nå frivillige studenter til rollen som Community managers”

HR og org.medarbeider

Lyst å jobbe med HR, rekruttering og organisasjonsutvikling? Bli frivillig I Insj sin HR avdeling og få praktisk arbeidserfaring under studietiden”

Koder og systemutvikler


Prosjekt: Digital rettssal

Bli produkt utvikler hos Insj og være med på å utvikle og lansere vårt digitale rettssalsprosjekt Vi ser etter studenter som ønsker å bruke kunnskapen deres om programmering og system utvikling til å jobbe med en ny metode for å utvikle ferdighetene til jurister og advokater”

 

 

UI/UX designer og utvikler


Prosjekt: Digital rettssal

Bli en UX/UI designer hos Insj og være med på å utvikle og lansere vårt digital rettssals prosjekt Vi ser etter studenter som ønsker å bruke kunnskapen deres om programmering og system utvikling til å jobbe med en ny metode for å utvikle ferdighetene til jurister og advokate

Forretningsutvikler – Prosjektbasert


Vi i Insj søker nå prosjektutvikler til flere av våre prosjekter. Vi ser etter studenter som studere innenfor fagfeltene ideutvikling, entreprenørskap, salg og marked, samt prosjektutvikling som ønsker praktisk arbeidserfaring som forretningsutvikler hos Insj.