Lyst til å bli med på laget?

Vi i Insj søker nye interne. Dette innebærer blant annet administrative stillinger hvor du kan hjelpe til i organisasjonen og bidra til å føre Insj i riktig retning, men også veilederstillinger.
Her får du en flott mulighet til å enten danne ny kompetanse som kan forberede deg godt til arbeidslivet, eller du kan få muligheten til å benytte den kompetanse du allerede har opparbeidet deg fra studiet i praksis.
Ingen praktisk erfaring kreves bare en stor interesse for arbeidet i stillingen du vil ha.

Produktutvikler


Produktutvikler i Insj har ansvaret for utviklingen av interne prosjekt og er en del av lanseringen av nye produkt. Vi ser etter studenter som har lyst på praktisk erfaring med web- og apputvikling.

 

Veileder


Liker du å hjelpe andre? Det er mange vanskelige avgjørelser å ta når man skal skape noe nytt og mange klassiske nybegynnerfeil. Veiledere i Insj hjelper andre studenter å ta sin idé til det neste steget.

Grafisk Designer


Vi ser etter en grafisk designer som kan hjelpe oss å skape en god grafisk profil, samt produsere grafisk innhold. Vi legger til rette for videreutvikling og kursing.

Event medarbeider


Insj ser etter en arrangementmedarbeider som ønsker å være med å skape en møteplass for engasjerte studenter. Dette innebærer koordinering, planlegging, bemanning, bestillinger og utføringer av arrangementer.

Innholdsprodusent


Som innholdsprodusent skal du hjelpe til å lage innhold som skal brukes til å utdanne studenter om entreprenørksap og jobbe med produksjon av tekster for publisering.

Insj Odeum


Ønsker du å bli med et nytt prosjekt i Insj? Ingen erfaring er nødvendig! Insj UiO rekrutterer for en ny prosjektgruppe som skal skape en kultur for innovasjon blant studenter i Oslo ved å arrangere foredrag, samlinger og workshops. 

Prosjektkoordinator


Do want to help develop and host our 9-week entrepreneur course? Become an accelerator associate at Insj today. We are interested in people that want to work with entrepreneurship, innovation and organizational building in a student environment with professional culture. 

Marketing manager


Be part of building Injses brand value for students in Norway, and design our marketing profile to businesses and organisations. Join a growing marketing department and help develop Insj as a free coaching service for student entrepreneurs.

Webside utvikler


Har du lyst til å få praktisk erfaring med WordPress? Insj ser etter noen som vil utvikle sine ferdigheter med å jobbe med og forbedre hjemmesiden vår.