Hva er Insj?

Insj UiO er en gratis veiledningstjeneste og studentorganisasjon laget av studenter, for studenter som ønsker å gjøre et forsøk på å realisere sin forretningsidé! Det er et initiativ som ble startet på Universitetet i Oslo i et forsøk på å gjøre steget fra idéfasen til å faktisk prøve mye mindre skummelt og enklere. Vi tror at mange gode ideer forsvinner da det ofte er et veldig stort steg å skulle forsøke å realisere disse, her oppfordrer vi derfor hvem som helst til å gjøre et forsøk, da det vi verste fall bare er veldig god erfaring!

Måten det fungerer på er at du sender inn din idé på skjemaet du finner på hovedsiden, velger hva du trenger hjelp til osv. Deretter tar vi kontakt med deg hvor du etterhvert vil få tilgang til en veileder som vil ha kontinuerlig oppfølging og vil fungere som en konsulent og støttespiller når det kommer til å gjøre avgjørelser for det neste steget. I tillegg vil det være mulig å anskaffe en mentor, som vil være en person fra næringslivet som jobber innenfor et felt som er relevant for din startup. Utenom dette vil du også få muligheten til å bli med i vår akselerator som vil være en rekke kurs i form av moduler som dekker kompetanseområder slik som markedsføring, økonomi og andre viktige aspekter man bør ha litt kjennskap til når man skal starte bedrift.

Vi arrangerer i tillegg en del arrangementer relatert til innovasjon og entreprenørskap, slik at dersom du bare er interessert i å lære mer rundt dette området er dette også veldig mulig.

Oversikt over kommende arrangementer finnes her

Hvem er vi?

Øistein Sonstad

Øistein Sonstad

Leder

Øistein har bakgrunn som gründer, og har deltatt i den amerikanske akseleratoren Alchemist. I tillegg har han jobbet med å hjelpe studenter bli gründere gjennom flere initativ. Bachelorgrad i økonomi fra UiS, og tar nå en master i Teknologi, Innovasjon og Kunnskap på UiO. Han leder arbeidet med utviklingen av Insj UiO, og har ansvaret for gjennomføringen av akseleratoren. Han jobber tett opp mot de forskjellige avdelingene, og mye med rekruttering.

imageedit_3_2391501702

Even Dahl

Nestleder

Even er fra Tromsø og studerer ved Teknologi, Innovasjon og Kultur senteret ved Universitet i Oslo. I INSJ jobber han med økonomi og administrasjon. Det er han som sitter med budsjettet og sørger for vi har penger å bruke. Ellers har han også ansvaret for gjøre de administrative oppgavene i organisasjonen.

27497557_2144352942249092_307033298_n

Oskar-André Olsen

Internansvarlig

Oskar-André Olsen kommer fra Sandnessjøen i Nordland og hans rolle i Insj har hovedsakelig omhandlet markedsføring og synlighet på Universitetet i Oslo. Det inkluderer oppgaver som å organisere besøk i forelesninger, videointervjuer med profilerte personer
og diverse andre relevante videoer. Han studerer Informatikk: design, bruk og interaksjon på Universitetet i Oslo.

rpt

Klara Flymann

Arrangementsansvarlig

Møt Klara på arrangementene på Insj. Som arrangementsansvarlig utvikler hun programmet for insjere og «nyfikna».
Med et bein i utviklingsstudier og det andre i innovasjonsfeltet, studerer hun nå organisasjonsstruktur for bærekraftige forretningmodeller.

rpt

Sotiris Tsolantas

Veilederansvarlig

Sotiris kommer fra Athen, Hellas og er veilederansvarlig i Insj. Hans rolle er derfor å være knutepunktet mellom veilederne slik at en god kommunikasjon og struktur kan opprettholdes. Han har blant annet en bachelor i biologi med en spesialisering i biotech, master i innovasjon og entreprenørskap på UiO, hvor han også har erfaring med å jobbe i startups tidligere.

42996771_2242197322488815_3354293385715253248_n

Jørgen Aune

Markedsføringsansvarlig

Jørgen kommer fra Trondheim og har bakgrunn fra samfunnsøkonomistudier ved NTNU. Nå studerer han innovasjon ved senter for Teknologi, Innovasjon og Kultur ved UiO, der han for tiden ser nærmere på overgangen til et mer bærekraftig samfunn i sin masteroppgave. Hans ansvar i Insj er markedsføring, der hovedoppgaven er synliggjøring av organisasjonen via ulike medier.

last ned

Milou Slaman

Community Manager

Milou Salaman har en Bachelor grad i business og administrasjon med spesialisering i HR, og tar for øyeblikket en mastergrad i Information Systems, Digital Business Systems ved høyskolen i Kristiania. Hun har en internasjonal bakgrunn da hun ble født i Nederland, studerte i Polen, arbeidet i Tsjekkia og nå studerer i vakre Norge. Å sikre at alle føler seg engasjerte og motiverte er det som gjør jobben hennes givende!

Veiledere

bernat

Bernat Rocarols Escobedo

Som en veileder er han en av de første kontaktpersonene for insjere. Han gjør dette ved å hjelpe dem å forstå organisasjonen, sette mål for prosjektene deres, identifisere svakheter og finne de ressursene som trengs for å komme seg videre til det neste steget

ola

Ola Thorud Jacobsen

Ola Thorud Jacobsen er veileder i insj og hjelper mange studenter med å nå målene sine gjennom læring og egne erfaringer. Han studerer nå master i Teknologi, Innovasjon og Kunnskap ved Universitetet i Oslo, og har tidligere tatt master i Økonomi og Ledelse (siv.øk) ved Handelshøyskolen BI og en bachelor i Markedsføringsledelse ved Handelshøyskolen BI.

25587030_10208188328266533_8008835342291248971_o

Eric Berhan

Eric kommer fra Miami, Florida og er en veileder i Insj med internasjonal erfaring.
Ved å sette milepæler og endre perspektiv ønsker han å hjelpe bedrifter med å utvikle seg på en produktiv måte. For øyeblikket tar han en master i innovasjon og entreprenørskap, med en bachelor i marinbiologi og bioteknologi.

Profil

Ademir Alijagic

Ademir er en stolt Sandefjording, som trives godt i Oslo hvor han flyttet for å studere en master i innovasjon og entreprenørskap. Han har en bakgrunn som maskiningeniør, produktdesigner, grunder og daglig leder. Som veileder i Insj hjelper han studenter med praktisk erfaring om hvordan å starte et selskap.