Lyst til å bli med på laget?

Vi i Insj søker nye interne. Dette innebærer blant annet administrative stillinger hvor du kan hjelpe til i organisasjonen og bidra til å føre Insj i riktig retning, men også veilederstillinger.

Her får du en flott mulighet til å enten danne ny kompetanse som kan forberede deg godt til arbeidslivet, eller du kan få muligheten til å benytte den kompetanse du allerede har opparbeidet deg fra studiet i praksis.

Markedsføring

Bli med på å bygge brand verdien til Insj for studenter i Norge og å designe vår markedsprofil for forretninger og organisasjoner.

Community Manager

Bli med å jobbe med vår arrangementansvarlig og veilederansvarlig i å skape et positivt og lærerikt miljø for alle i Insj.

Innholdsprodusent

Bli med i vår markedsføringsavdeling som en innholdsprodusent og hjelp til med å produsere underholdende og lærerikt materiale for studentgrundere i Oslo.

Veileder

Har du erfaring med entreprenørskap? Enten det er igjennom å starte egen bedrift, eller igjennom jobbsammenheng eller kanskje du studerer/har studert noe innenfor området. For veilederstillinger ser vi etter mennesker som kan hjelpe våre studenter med å ta sin idé til det neste steget. Dette vil inkludere faste møtetider med prosjektgrupper for å veilede og støtte disse nye bedriftene til å ta vanskelige avgjørelser og å bidra til at klassiske nybegynnerfeil blir unngått.

 

Passer dette for deg? Send oss en søknad!