Vi rekrutterer!

Vi i Insj søker nye interne. Dette innebærer blant annet administrative stillinger hvor du kan hjelpe til i organisasjonen og bidra til å føre Insj i riktig retning, men også mentorstillinger og veilederstillinger. 

Her får du en flott mulighet til å enten danne ny kompetanse som kan forberede deg godt til arbeidslivet, eller du kan få muligheten til å benytte den kompetanse du allerede har opparbeidet deg fra studiet i praksis. 

Mer informasjon om hver enkelt stilling finnes til høyre. 

Høres dette interessant ut?

Mer informasjon

Medarbeiderstillingene er stillinger hvor du vil bidra rundt det administrative i Insj. Styret i Insj har hvert sitt ansvarsområdet, slik at en medarbeiderstilling vil befinne seg innenfor ett av disse ansvarsområdene. De tilgjengelige medarbeiderstillingene er:

Community manager

Her er du ansvarlig for å sikre at vår organisasjons interne miljø er aktivt i å sosialisere, dele erfaringer og at det er mulig å få den informasjonen man ser etter. Du vil arbeide med vår veilederansvarlig og arrangementansvarlig for å sikre et positivt, spennende og lærerikt miljø. En interesse for markedsføring igjennom sosiale medier er et stort pluss!

Økonomimedarbeider

Sammen med vår COO vil du være ansvarlig for å sette opp vårt budsjett, vedlikehold og oversikt over kontoer og utgifter. Du vil også arbeide med andre fra styret for å sikre at de holder seg innenfor budsjettet. Du bør være interessert i økonomi, hvor du vil få muligheten til å arbeide med et budsjett på over én million kroner.

 

Mentorstilling og veilederstilling

Dersom du har kompetanse innenfor et området, kan du f.eks. melde deg som veileder og ta på deg en prosjektgruppe med insjere som forsøker å skape noe som er relevant innenfor ditt kompetanseområdet. Her vil du bruke din erfaring til å veilede studentene i riktig retning og være en støttespiller når det kommer til kompetanse. Mentorstillingen vil passer for deg dersom du for øyeblikket har en jobb som er relevant til én av  våre prosjektgrupper, hvor du da vil være knutepunktet mellom studentene og næringslivet.