Møt Teamet!

Insj-teamet består av forskjellige mennesker med forskjellige akademiske bakgrunner som alle jobber mot et felles mål: å hjelpe studentgründere med å oppnå deres mål. Teamet består av styret som arbeider med det mer administrative, medarbeidere som jobber i de forskjellige avdelingene og veiledere som er i direkte kontakt med studentene, og hjelper dem med å ta gode avgjørelser og å sette kursen for ditt selskap en produktiv vei.

Styret

Øistein Sonstad

CEO

Øistein har bakgrunn som gründer og har deltatt i den amerikanske akseleratoren Alchemist. I tillegg har han jobbet med å hjelpe studenter med å bli gründere igjennom flere initiativer. Som tidligere nasjonal koordinator for Venture Cup og styreleder i Start Norge har Øistein jobbet med studentinnovasjon siden 2013. Han har en bachelor grad i økonomi fra UiS, og tar nå en master i teknologi, innovasjon og kunnskap på UiO.

Even Dahl

COO

Even fra Tromsø tar for øyeblikket en master i teknologi og innovasjon på Universitet i Oslo. I Insj arbeider han blant annet med økonomi og administrasjon. Han er den som sitter med budsjettet og sørger for at vi har penger å bruke. Utenom dette er han også ansvarlig for de administrative oppgavene i organisasjonen.

Klara Flyman

Chief Communications Officer

Møt Klara på Insj sine arrangementer. Som arrangementsansvarlig er hun ansvarlig for å utvikle programmet for insjere og andre som er nysgjerrige. Med ett ben i utviklingsstudier og det andre på innovasjonsfronten, studerer hun nå organisasjonsstrukturer for bærekraftige forretningsmodeller.

Sotirios Tsolanta

Services Executive

Sotirios kommer fra Athen, Hellas og er veilederansvarlig i Insj. Hans rolle er derfor å være knutepunktet mellom vilderne og adminsitrasjonen for å opprettholde god kommunikasjon og struktur. Han har blant annet en bachelor i biologi med en spesialisering i biotech, hvor han nå har en master i innovasjon og entreprenørskap fra UiO. Han har også erfaring med å jobbe i noen startups.

Milou Slaman

Head of Accelerator

Milou Slaman har en bachelor grad i forettningsadministrasjon med en spesialisering i HR og studerer for øyeblikket en master i informasjonssystemer på Høyskolen i Kristiania. Hun har en internasjonal bakgrunn da hun ble født i Nederland, har studert i Polen og jobbet i Tsjekkia og bor nå i vakre Norge. Å sikre at alle sammen føler seg engasjert og motivert er det som bringer glede til jobben hennes!

Medarbeidere

Simon Chirwa

Media medarbeider

Simon er en høyt motivert person innenfor Nordisk media og massekommunikasjon. Han har en mastergrad fra UiO og er lidenskapelig opptatt av media kommunikasjon og offentlige relasjoner. Her på Insj jobber han som vår Media medarbeider. Med hans stil som består av klar, raffinert og diplomatisk kommunikasjon er Simon ansvarlig for å lage intervjuer, videoer til markedsføring og rekrutteringsvideoer for Insj.

Lise Wåsjø

Produktutvikler

Lise er produktutvikler i IT gruppa her på Insj. Hun tar en bachelorgrad i Informatikk ved Universitetet i Oslo.

Zhian Anwar Abdulla

Økonomi medarbeider

Zhian er vår nye økonomi medarbeider. Hun studerer økonomi og administrasjon på handelshøgskolen BI. Hun ønsker å spesialisere seg innen regnskap og skal studere videre for å få autorisasjonen som regnskapsfører. Hos Insj har hun ansvaret for budsjettering, bokføring og kontroll over økonomien.

Nikolina Suzic

Community manager

Nikolina har en bachelorgrad i Psykologi fra UiO og har begynt på en master i ledelse og organisasjonspsykologi på BI. Hennes viktigste oppgave som Community Manager hos Insj er å sørge for at teamet, insjere og samarbeidspartnere føler seg godt ivaretatt.

Ajanta Moushumi

Legal associate

Ajanta is our new legal associate. She holds LL.B and LL.M (Civil Litigation and Dispute Resolution) from England. She is also a certified civil-commercial mediator, has the experience of conducting successful mediation in the UK and Bangladesh. She is currently researching on data privacy and security of AI systems. At INSJ, she provides legal assistance to a variety of projects.

Mats Ausland

Marketing associate

Mitt navn er Mats Brunstad Ausland. Jeg har en tidligere bakgrunn i teater gjennom revymiljøet i Oslo, og to år på folkehøgskole. Jeg har en bachelorgrad i Estetiske studier med hovedfag i medievitenskap, og går for tiden på masterprogrammet for medievitenskap på UiO. I Insj er jeg en del av Markedsføring avdelingen. Der jobber jeg med å promotere Insj.

Faizan Hassan

Markedsførsings medarbeider

Faizan har en grad i Business Information Systems fra University of East London. Han tar for øyeblikket en Master i Entreprenørskap ved UiO. Her på Insj jobber han som markedsføringsmedarbeider. Han har en stor interesse for å utvikle kreative og innovative strategier i entreprenørskapsreisen.

Kristina Klausmark

Accelerator Program Manager

Kristina har en bachelorgrad i Utviklingsstudier fra OsloMet og er godt i gang med sin andre bachelorgrad, denne gang i Medievitenskap ved UiO. Kristina kommer til å jobbe tett med Milou på akseleratorprogrammet og hun blir å møte ved arrangementer og andre sosiale sammenkomster med Insj.

Oliver Ruste Jahren

Webutvikler

Oliver jobber med å vedlikeholde nettsiden og å sørge for at det som står på den er oppdatert og korrekt. Han studerer til Bachelor i informatikk: Språkteknologi ved UiO. Dersom du lurer på noe rundt nettsiden, insj eller hva som helst annet må du gjerne ta kontakt med ham!

Stian B. Esborg

Produktutvikler

Stian har bakgrunn fra pedagogikk og musikk, og tar for tiden en bachelor i informatikk ved UiO. Her i Insj jobber han som produktutvikler.

Selena Sung K Son

UX designer

Selena er med i Insj. Mer informsjon kommer.

Sandra M. F. Barrera

Arrangementsmedarbeider

Sandra is a master student of Development, Environment and Cultural Change. She has experience with sustainability and social projects, and has worked in the private and NGOs sectors. At Insj, she contributes in the planning and execution of institutional events.

Veiledere

Uswatun Kamalia

Head of Coaches

Ms Kamalia har en MSc i miljøkjemi fra NTNU. Hun har erfaring med prosjekter rundt miljøobservasjon, som også inkluderer entreprenørskapsprosjekter i samarbeid med noen Norske forskningsgrupper. Hun tar nå en Master i entreprenørskap ved UiO. Her jobber hun også deltid som en forskningsassistent i research gruppen “Digitalization and Entrepreneurship” (DIGENT). Hun hjelper gledelig Insjere med å utvikle deres ideer til attraktive virksomheter.

Reno Yeh

Reno was born in Taipei, Taiwan then moved to San Francisco, California when he was 14 years old. He holds a Bachelor’s degree in Economics from UC Berkeley and has worked in Technology Sales for over 5 years at the heart of Silicon Valley.He is currently a Master’s student at UiO acquiring knowledge in Higher Education. With his extensive background in Startups & Tech., Reno wishes to share his experience with the team at Insj and everyone who is entrepreneurial.

Toralf Grande

Toralf har en bachelorgrad i psykologi fra UiO, og tar en mastergrad i teknologi, innovasjon, og kunnskap. Han har erfaring fra oppstartsbedrifter innen utdanningsteknologi og bemanning. Tidligere har han vært INSJer i to år, før han ble coach hos INSJ. Han ønskar å bistå studenter med å bli selvstendige og drevne gründere.