Join Insj

Vi søker alltid etter nye, dyktige og nysgjerrige medarbeidere. Som intern i Insj får du mulighet til å bruke den kompetansen du har gjennom studiene eller skaffe deg ny kompetanse som kan forberede deg på arbeidslivet.

Vi krever ingen praktisk erfaring – bare engasjement!

Om oss

Insj er en studentorganisasjon for studenter som er nysgjerrige på entreprenørskap! Teamet består av studenter fra hele verden med bakgrunn fra ulike  studieretninger. Synes du Insj virker som en spennende organisasjon og kunne tenke deg å bli med på laget? Vi søker alltid etter positive og handlekraftige studenter som vil gjøre verden litt bedre sammen med oss. De fleste av våre verv krever ingen praktisk erfaring –bare et stort engasjement!

En sosial møteplass

Insj er en møteplass for studenter fra ulike fakulteter som samles rundt et felles mål! Her kan du få nye venner, knytte kontakter og utveksle ny kunnskap.

Erfaring

De fleste arbeidsgivere er ikke bare opptatt av hva du har studert, men hva du har gjort ved siden av studiene. Gjennom å være med i Insj kan du bygge opp erfaring som vil gjøre deg til en attraktiv arbeidssøker! Du kan også delta på jevnlige workshops og kanskje møte din fremtidige arbeidsgiver.

Kontor

Vi sitter på Forskningsparken, hvor vi har et stort og luftig kontorlandskap for alle våre interne. På kontoret møtes vi for å jobbe med Insj, studere, slå av en prat eller ta en fest! 

Ledige verv

Dersom du ønsker å sende en åpen søknad kan du gjøre dette ved å sende en e-post til nikolina@insjuio.no