Join Insj

Vi søker alltid etter nye, dyktige og nysgjerrige medarbeidere. Som intern i Insj får du mulighet til å bruke den kompetansen du har gjennom studiene eller skaffe deg ny kompetanse som kan forberede deg på arbeidslivet.

Vi krever ingen praktisk erfaring – bare engasjement!

Har du kunnskap eller erfaring om start-up reisen?

Søk om å bli forretningsveileder for å hjelpe studenter gjennom deres start-up reise!

 

Er du en jusstudent som ønsker å få praktisk arbeidserfaring?

Insj UiO skal lansere Norges første studentdrevne juss klinikk for forretningsjus. Vi ønsker å gi gratis juridisk støtte til start-ups, entreprenører og små selskaper.

 Dette er en god mulighet å bruke kunnskapen man har ervervet seg i klasserommet til virkelige saker.

Vil du være med å holde Insj sine sosiale medier aktive med relevant, engasjerende og morsomt innhold?

Som sosiale medier-medarbeider er du ansvarlig for å finne frem til, skape og publisere innhold i form av bilder, video og tekst til våre kanaler på Facebook, Instagram og LinkedIn

Har du interesse for grafisk design og liker å skape visuelle konsepter som inspirerer og fanger andre?

Hos Insj får du muligheten til å utvikle din portefølje og kunnskap med forretningsorienterte prosjekter. Som grafisk designer hos oss vil du være ansvarlig for visuell kommunikasjon på vår nettside, merchandise og markedsføring!

 

Insj ser etter studenter med HR faglig bakgrunn!

Du vil få muligheten til å bruke din kunnskap fra studiet til å være med å bygge opp en fersk HR avdeling. Som HR medarbeider vil du ha oppgaver som rekruttering, employer branding, samt utvikling av medarbeidere. Her er det store muligheter for innflytelse og utvikling.

Insj ser etter studenter med interesse for innovasjon og entreprenørskap til vårt akselerator team!
Som en askselerator medarbeider vil du være med på planlegging og gjennomførelsen av vårt akseleratorprogram som kjøres en gang i semesteret. Du vil være med å legge til rette for at studenter kan utvikle sin ide til en bedrift. Dette skjer gjennom organisering av workshops, foredrag og veiledning fra næringslivet.