Bli med oss i Insj

Vi søker alltid etter nye, dyktige og nysgjerrige medarbeidere. Som intern i Insj får du mulighet til å bruke den kompetansen du har gjennom studiene eller skaffe deg ny kompetanse som kan forberede deg på arbeidslivet.

Vi krever ingen praktisk erfaring – bare engasjement!

Ledige verv

Dersom du ønsker å sende en åpen søknad kan du gjøre dette ved å 
sende en e-post til nikolina@insjuio.no

Juridisk medarbeider

Insj UiO er en studentorganisasjon som jobber for å fremme studententreprenørskap og senke terskelen for studenter som ønsker å starte en egen bedrift. Vi har lansert Norges første studentdrevne jussklinikk for forretningsjus. Vi ønsker å gi gratis juridisk støtte til Start-ups, entreprenører, samt små selskaper. Dette gir DEG som jusstudent en unik mulighet for praktisk arbeidserfaring underveis i studie, samt muligheten til å anvende kunnskap du har ervervet i klasserommet i virkelige saker.

Forretningsutvikler

Insj UiO er en studentorganisasjon som jobber for å fremme studententreprenørskap og senke terskelen for studenter som ønsker å starte en egen bedrift, gode forretningsutviklere er derfor avgjørende for Insj. Som forretningsutvikler hos Insj vil du være med som veileder og hjelpe studentgründere med deres ideer og utvikling av selskapet. Du vil være en del av veiledningsteamet til Insj og få praktisk erfaring innen innovasjon og entreprenørskap

Grafisk Designer

Grafisk designer er ansvarlig for grafisk utvikling gjennom flere ulike prosjekter. Sørge for at Insj sin grafiske profil blir oppdatert, og at ansatte har tilgang til det grafiske materialet de trenger til enhver tid. Du må lage og produsere innhold for forskjellige avdelinger, kanaler og prosjekter. Eksempler på prosjekter: Insj nettsted, markedsføringskampanjer / annonser og Insj grafiske identitetsoppdateringer.

Digital markedsfører

Har du lyst til å sette opp en markedsføringsstrategi, skape innhold for ulike digitale plattformer og drive markedsføringskampanjer? Du vil som digital markedsfører jobbe innenfor flere disipliner, inkludert visuell kommunikasjon, (digital) markedsføring og reklame kampanjer på nett. Som digital markedsfører vil du være et sentralt medlem av kommunikasjonsteamet og overvåke alle elementene i markedsføringen i forskjellige stadier av ulike prosjekter/kampanjer, helt frem til utgivelse og publisering.

HR Medarbeider

Som HR-medarbeider hos Insj kan du få praktisk erfaring med rekrutteringsprosesser, employer branding, utarbeidelse av intern kursing og utvikling av medarbeidere samt ledelsesutvikling. Vi deler avdelingen i to – intern og ekstern HR, så gjerne presiser hvilken del du har mest interesse av å jobbe med!

Digital Innholdsprodusent

Har du erfaring med videoproduksjon, redigering, foto eller lydteknikk? Er du i tillegg student innenfor disse fagområdene eller har interesse for de? Insj søker nå etter frivillige som ønsker å jobbe med digitalt innhold for ulike plattformer og bistå på ulike prosjekt med teknisk kompetanse. Prosjekter og plattformer inkluderer inkludert Insj’ nettsted, blogg, videoproduksjon, teknisk bistand ved live streaming og innhold til markedsføringskampanjer.

Three people in a couch smiling

En sosial møteplass

Insj er en møteplass for studenter fra ulike fakulteter som samles rundt et felles mål! 

Her kan du få nye venner, knytte kontakter og utveksle ny kunnskap.

Erfaring

De fleste arbeidsgivere er ikke bare opptatt av hva du har studert, men hva du har gjort ved siden av studiene. Gjennom å være med i Insj kan du bygge opp erfaring som vil gjøre deg til en attraktiv arbeidssøker! Du kan også delta på jevnlige workshops og kanskje møte din fremtidige arbeidsgiver.

Photo of the back of a girl talking to a guy who is holding a laptop
Photo of our corner in the office, couches

Kontor

Vi sitter på Forskningsparken, hvor vi har et stort og luftig kontorlandskap for alle våre interne. På kontoret møtes vi for å jobbe med Insj, studere, slå av en prat eller ta en fest! 

Om oss

Insj er en studentorganisasjon for studenter som er nysgjerrige på entreprenørskap!
Teamet består av studenter fra hele verden med bakgrunn fra ulike studieretninger. 

Synes du Insj virker som en spennende organisasjon og kunne tenke deg å bli med på laget? Vi søker alltid etter positive og handlekraftige studenter som vil gjøre verden litt bedre sammen med oss.
De fleste av våre verv krever ingen praktisk erfaring – bare et stort engasjement!

Team picture of Insj members