FAQ

Lurer du på noe? 

FAQ er en samlet oversikt over ofte stilte spørsmål. 

Insj er en studentorganisasjon for studenter som er nysgjerrige på entreprenørskap! Vårt formål er å gjøre entreprenørskap tilgjengelig for alle i akademia ved å senke terskelen for innovasjon og entreprenørskap. Sammen utforsker vi ideer, definerer muligheter og skaper resultater. Klikk her for å lese mer om oss.

Våre tjenester er helt gratis for studenter!

Vi tilbyr veiledning, et akselerator program på to ulike nivåer og jusshjelp. I tillegg bistår vi oppstartsselskap med å søke Forskningsrådets Stud-ENT tildeling.

Insj tilbyr 6 timer med veiledning til alle som ønsker, og om man etter disse timene fortsatt ønsker å fortsette med tilbudet kan det pågå så lenge man selv føler at man trenger det. 

Ja, Insj er hovedsakelig et tilbud for studenter. 

Vi befinner oss for øyeblikket i Oslo og Bergen, men alle studenter uavhengig av studieplass kan benytte seg av tjenestene våre. Sjekk ut våre tjenester for mer informasjon.  

Ja, vi deler ikke ideer din videre. Begge parter signerer også en fortrolighetsavtale (NDA) for å formalisere dette. Les mer her.

I Oslo finner du finner oss i første etasje på Forskningsparken – rett frem og til venstre når du går forbi resepsjonen. Adressen er Gaustadalléen 21, 0349 i Oslo. 

Lurer du fremdeles på noe?

Fant du det du lette etter?

Gjerne hjelp oss med å bli bedre! Fyll ut spørreskjemaet og bli med i trekningen av et gavekort på 350 kr