Insjere

Insjere er studenter som jobber med sine ideer her i Insj

Her er noen av dem vi gjerne vil vise frem!

Trykk på ikonene og sjekk deres egne hjemmesider om hva de holder på med. 
Dette er noen av de som har kommet langt med ideene sine, og vi håper dette kan inspirere deg til å kanskje Insje på dine egne ideer, eller bli med på andres.

Ninito

Ninito er et teknologisk selskap som fokuserer på å effektivisere bestillingsprosessen for servicebransjen. Dette gjør de ved å tilby et synkronisert økosystem med flere kanaler for bestilling, hvilket vil gi mer salg, i tillegg til å frigjøre tid. 

Indo Naturals

Indo Naturals ønsker å bidra til en bærekraftig utvikling. Dette gjør de gjennom å selge plantebaserte produkter som erstatter hverdagslige plastartikler. Ved etisk anskaffelse av produkter fra Indias rurale områder hjelper de samtidig til med å styrke lokal arbeidskraft.

Wecycle

Wecycle er en ny ideell organisasjon i Oslo. Deres oppdrag er å gjøre plastavfall til en urban ressurs for innovasjon og design. De ønsker å tilby produkter og tjenester som fremmer sirkulær bruk og til slutt transformerer det generelle bildet av brukt plast.

Stily

Stily utvikler kunstig intelligens for nettbutikker for å gi kundene en mer personlig opplevelse. Kunder får skreddersydde forslag basert på personlig preferanser og figur. Dette resulterer i at nettbutikker får mer lojale kunder og mindre returnering.

Tryio

Tryio er et selskap som optimaliserer forbrukertesting i matindustrien. Tryio utvikler for tiden en plattform som forbinder innovative matbedrifter med riktig målgruppe for å utføre forbrukertester.

Disputas

Disputas er en nettplattform som tilgjengeliggjør analytiske metoder, teori og innovative tekst-prosesseringsverktøy. Plattformen skal tilby alt en bruker trenger for å forstå og evaluere gyldigheten i argumentativ tekst.

Ence

Ence er en norsk markedsplass for kunnskap om og tilgang på bærekraftige produkter. De samler de mest sosialt og miljømessig bærekraftige merkene på ett sted, med mål om å gjøre veien til etiske valg kortere for norske forbrukere. Målet deres er å gjøre bærekraft til normen.

EnableMagic

EnableMagic er en plattform designet for styring av innovasjonsøkosystemet. Plattformen skal skape oversikt, innhenter innsikt og forvalter ressurser i økosystemet slik at innovatører og ledere kan bruke tid på å løse problemer. Dette resulterer i økt effektivt av inkubatorer og andre økosystemer.