Startups

Her er noen av dem vi gjerne vil vise frem!

Trykk på ikonene og sjekk deres egne hjemmesider om hva de holder på med. 
Dette er noen av de som har kommet langt med ideene sine, og vi håper dette kan inspirere deg til å kanskje Insje på dine egne ideer, eller bli med på andres.

STUD-ENT vinnere 2021

podcast logo
Marketing

Insj lanserer podcast!

Insj lanserer podcast! Det er sommer og ferie, og hva er vel bedre å bruke sommeren på enn å lære noe nytt? Første juli lanserer

Les mer
Dapeng Lan
Stud-ent

STUD-ENTpris til PolarEdge

STUD-ENTpris til PolarEdge Dapeng Lan var selv en del av teamet i Insj før han søkte på Forskningsrådets STUD-ENT-ordning med hjelp fra organisasjonen. Det viste

Les mer

Startups

Ninito

Ninito er et teknologisk selskap som fokuserer på å effektivisere bestillingsprosessen for servicebransjen. Dette gjør de ved å tilby et synkronisert økosystem med flere kanaler for bestilling, hvilket vil gi mer salg, i tillegg til å frigjøre tid. 

Indo Naturals

Indo Naturals ønsker å bidra til en bærekraftig utvikling. Dette gjør de gjennom å selge plantebaserte produkter som erstatter hverdagslige plastartikler. Ved etisk anskaffelse av produkter fra Indias rurale områder hjelper de samtidig til med å styrke lokal arbeidskraft.

Wecycle

Wecycle er en ny ideell organisasjon i Oslo. Deres oppdrag er å gjøre plastavfall til en urban ressurs for innovasjon og design. De ønsker å tilby produkter og tjenester som fremmer sirkulær bruk og til slutt transformerer det generelle bildet av brukt plast.

Stily

Stily utvikler kunstig intelligens for nettbutikker for å gi kundene en mer personlig opplevelse. Kunder får skreddersydde forslag basert på personlig preferanser og figur. Dette resulterer i at nettbutikker får mer lojale kunder og mindre returnering.

Tryio

Tryio er et selskap som optimaliserer forbrukertesting i matindustrien. Tryio utvikler for tiden en plattform som forbinder innovative matbedrifter med riktig målgruppe for å utføre forbrukertester.

Disputas

Disputas er en nettplattform som tilgjengeliggjør analytiske metoder, teori og innovative tekst-prosesseringsverktøy. Plattformen skal tilby alt en bruker trenger for å forstå og evaluere gyldigheten i argumentativ tekst.

Ence

Ence er en norsk markedsplass for kunnskap om og tilgang på bærekraftige produkter. De samler de mest sosialt og miljømessig bærekraftige merkene på ett sted, med mål om å gjøre veien til etiske valg kortere for norske forbrukere. Målet deres er å gjøre bærekraft til normen.

EnableMagic

EnableMagic er en plattform designet for styring av innovasjonsøkosystemet. Plattformen skal skape oversikt, innhenter innsikt og forvalter ressurser i økosystemet slik at innovatører og ledere kan bruke tid på å løse problemer. Dette resulterer i økt effektivt av inkubatorer og andre økosystemer.

OPPSYK

Creating mental health courses combining physical activity and psychology. We want to create an alternative solution to wide spread sub-clinical mental health challenges. Our approach consists of using climbing in combination with contemporary theories and techniques i both cognitive an positive psychology.

logo (1)

G MaX

We seek to create a digital solution that helps users to identify and analyze legal risk in contracts and agreements. 

Yatek

Yatek is a hardware technology startup currently developing a multidirectional treadmill for virtual reality (VR), primarily for use for rehabilitation and health/exercise purposes. A major challenge in virtual reality is the following: How do you walk around in a limitless virtual reality environment, while in real life staying within the four walls of a room? økosystemer.

OPPSYK

Our goal is to be an impactful Startup Ecosystem led by Student members of the community in collaboration with leading technology companies and innovative Startups worldwide. Bringing cost effective and reliable technology to the small businesses. We are inspired by the belief that students can shape and mold a society to achieve the true potential and create their own future through enterpreneurship. We are here to help the small businesses and the students…