Ledige stillinger

Vi søker alltid etter positive og handlekraftige studenter som vil gjøre verden litt bedre sammen med oss.

Insj har siden oppstart i 2018 vokst fra å være 4 personer til over 40. Denne veksten håper vi skal fortsette og vi ser alltid etter flinke folk. I Insj får du muligheten til å få relevant praktisk erfaring og bygge nettverk. Vi ønsker å være et springbrett for videre karriere og for å få en kick-start på arbeidslivet.

kollasj av sosiale events hos Insj
kollasj av sosiale events hos Insj

Dette tilbyr Insj

Erfaring

Unik arbeidserfaring

Vi gir deg relevant arbeidserfaring mens du studerer

Bygg CV

Et internship i Insj skiller deg ut i jakten på drømmejobben

Test teorien i praksis

Vi gir deg muligheten til å teste teoriene fra pensumboken i praksis

studenter som ser på oppslagstavle etter krav til jobb
student med en lyspære

Karriere

Kontor

Vi har egne kontorer på Forskningsparken, med kontorplass for våre ansatte.

Workshop & kurs

Som ansatt i Insj får du tilgang til spennende workshops og kurs

Et steg inn i arbeidslivet

Vi har samarbeid med flere store aktører som gir deg muligheten til å bygge relasjoner mens du studerer

Sosialt

Fellesskap

Alle i Insj er studenter som bidrar til et flott sosialt miljø

Hjelp

Alle våre ledere har selv startet på gulvet og vet hva som skal til

Kunnskap

Med over 40 ansatte i Insj kan du få nye venner, knytte kontakter og utveksle ny kunnskap.

studenter i Insj som er sosiale sammen

40+

Ansatte

20+

Nasjonaliteter

10+

Samlinger i året

Ledige stillinger

Her er oversikten over ledige stillinger, du er velkommen til å melde din interesse.

Internship, Forretningsutvikler

Ønsker du å skape og realisere innovasjonsprosjekter i etablerte og nystartede bedrifter? Er du i tillegg nysgjerrig på konsulentbransjen og vil anvende teori i praksis? Insj UiO søker nå studenter til (ubetalt) internship-stilling som forretningsutvikler ved vårt kontor i Oslo!

Internship, Web designer/developer

Insj UiO ansetter nå flere webdesignere til vårt team i Oslo, er oppfordrer deg med en sterk interesse for å utvikle dine evner innen feltet til å søke! Om dette høres spennende ut hører vi gjerne fra deg.

Internship, Grafisk designer

Insj UiO ansetter og er nå på utkikk etter studenter med en sterk interesse for grafisk design og som ønsker å bruke teori fra skolebenken i praksis. Vi oppfordrer studenter både med og uten erfaring til å søke, og gleder oss til å bli kjent med deg!

Internship, Digital markedsføring

Har du interesse for digital markedsføring? Ønsker du å bli en del av en profesjonell studentorganisasjon hvor du kan utfordre og anvende kunnskapen din for å få mer erfaring som markedsfører? Les videre!

Internship, Innholdsproduksjon

Har du interesse for innholdsproduksjon? Ønsker du å bli en del av en profesjonell studentorganisasjonen hvor du kan utfordre og anvende kunnskapen din for å få mer erfaring som en innholdsprodusent? Les videre!

Internship, HR

 En nøkkeloppgave i denne rollen vil være å utvikle den interne kulturen i organisasjonen, som blant annet innebærer onboarding av nyansatte inn i organisasjonens kultur og struktur.

Internship, Legal

Vi ønsker å gi gratis juridisk støtte til Start-ups, entreprenører, samt små selskaper. Dette gir DEG som jusstudent en unik mulighet for praktisk arbeidserfaring underveis i studie, samt muligheten til å anvende kunnskap du har ervervet i klasserommet i virkelige saker. 

Internship, Økonomi/Regnskapsføring

Er du student med et ønske om relevant erfaring innen økonomi i en veletablert non-profit organsisasjon? Som økonomimedarbeider i Insj vil du utfordre og anvende kunnskapen din for å få mer erfaring som en regnskapsfører.

Internship, Mentor

Stillingen som mentor i community innebærer å fasilitere god struktur for kommunikasjon mellom gründere, finne flere gode mentorer til å bli med i vårt nettverk samt ansvarlig for å opprettholde tjenesten.

Internship, Event coordinator

Som eventkoordinator blir du en del av vår community avdeling, hvor stillingen vil ha et spesifikt ansvar for events. Har du en spesiell interesse for eventplanlegging/PR, er kreativ og liker å formidle deg? Da ser vi for oss at du vil trives i stillingen som eventkoordinator.

Internship, Rekruttering

Nå søker vi nye, ambisiøse studenter som ønsker å få praktisert, lært og utfordret sine evner innenfor HR i en innovativ og voksende organisasjon. Er dette deg? 

Internship, Accelerator

Har du en spesiell interesse for innovasjon og entreprenørskap? Er du en som trives med å skape et godt arbeidsmiljø og er en strukturert og selvstendig person? Da tror vi at du vil trives i stillingen som akselerator intern.

Internship, Community

Community jobber hovedsakelig med å skape et innbydende fellesskap mellom 1) Insj sine ansatte og 2) studentgründere generelt. Avdelingen arbeider med prosjekter på tvers av avdelinger og bidrar til å bygge et sosialt miljø for studenter som har interesse for entreprenørskap.

Internship, Accelerator

Har du en spesiell interesse for innovasjon og entreprenørskap? Er du en som trives med å skape et godt arbeidsmiljø og er en strukturert og selvstendig person? Da tror vi at du vil trives i stillingen som akselerator intern.