Lyst til å bli med på laget?

Vi i Insj søker nye interne. Dette innebærer blant annet administrative stillinger hvor du kan hjelpe til i organisasjonen og bidra til å føre Insj i riktig retning, men også veilederstillinger.
Her får du en flott mulighet til å enten danne ny kompetanse som kan forberede deg godt til arbeidslivet, eller du kan få muligheten til å benytte den kompetanse du allerede har opparbeidet deg fra studiet i praksis.
Ingen praktisk erfaring kreves bare en stor interesse for arbeidet i stillingen du vil ha.

Produktutvikler


Produktutvikler i Insj har ansvaret for utviklingen av interne prosjekt og er en del av lanseringen av nye produkt. Vi ser etter studenter som har lyst på praktisk erfaring med web- og apputvikling.

 

Veileder


Liker du å hjelpe andre? Det er mange vanskelige avgjørelser å ta når man skal skape noe nytt og mange klassiske nybegynnerfeil. Veiledere i Insj hjelper andre studenter å ta sin idé til det neste steget.

Grafisk Designer


Vi ser etter en grafisk designer som kan hjelpe oss å skape en god grafisk profil, samt produsere grafisk innhold. Vi legger til rette for videreutvikling og kursing.

Event medarbeider


Insj ser etter en arrangementmedarbeider som ønsker å være med å skape en møteplass for engasjerte studenter. Dette innebærer koordinering, planlegging, bemanning, bestillinger og utføringer av arrangementer.

Innholdsprodusent


Som innholdsprodusent skal du hjelpe til å lage innhold som skal brukes til å utdanne studenter om entreprenørksap og jobbe med produksjon av tekster for publisering.

Marketing manager


Be part of building Injses brand value for students in Norway, and design our marketing profile to businesses and organisations. Join a growing marketing department and help develop Insj as a free coaching service for student entrepreneurs.

Community Manager


Bli med på å skape et levende, positivt og lærerikt fellesskap og kultur for alle på Insj. Forbered interne arrangementer og sosiale aktiviteter for å utvikle vårt voksende miljø av Insjere, veiledere og kolleger som jobber med Insj.

Accelerator Associate(s)


The Insj accelerator program is recruiting an Accelerator Associate to join the Accelerator team! The Accelerator is a program which students attend to rapidly develop their idea into a business. Through workshops and a close community, the students learn more about entrepreneurship through topics such as business model innovation and customer profiling.