Ledige stillinger

Vi søker alltid etter positive og handlekraftige studenter som vil gjøre verden litt bedre sammen med oss.

Insj har siden oppstart i 2018 vokst fra å være 4 personer til over 40. Denne veksten håper vi skal fortsette og vi ser alltid etter flinke folk. I Insj får du muligheten til å få relevant praktisk erfaring og bygge nettverk. Vi ønsker å være et springbrett for videre karriere og for å få en kick-start på arbeidslivet.

kollasj av sosiale events hos Insj
kollasj av sosiale events hos Insj

Dette tilbyr Insj

Erfaring

Unik arbeidserfaring

Vi gir deg relevant arbeidserfaring mens du studerer

Bygg CV

Et internship i Insj skiller deg ut i jakten på drømmejobben

Test teorien i praksis

Vi gir deg muligheten til å teste teoriene fra pensumboken i praksis

studenter som ser på oppslagstavle etter krav til jobb
student med en lyspære

Karriere

Kontor

Vi har egne kontorer på Forskningsparken, med kontorplass for våre ansatte.

Workshop & kurs

Som ansatt i Insj får du tilgang til spennende workshops og kurs

Et steg inn i arbeidslivet

Vi har samarbeid med flere store aktører som gir deg muligheten til å bygge relasjoner mens du studerer

Sosialt

Fellesskap

Alle i Insj er studenter som bidrar til et flott sosialt miljø

Hjelp

Alle våre ledere har selv startet på gulvet og vet hva som skal til

Kunnskap

Med over 40 ansatte i Insj kan du få nye venner, knytte kontakter og utveksle ny kunnskap.

studenter i Insj som er sosiale sammen

40+

Ansatte

20+

Nasjonaliteter

10+

Samlinger i året

Ledige verv

Vi har for øyeblikket ingen ledige verv, men du er velkommen til å melde din interesse.

Forretningsutvikler

Som forretningsutvikler er en av de viktigste oppgavene å sørge for at vi alltid forbedrer måten vi jobber på. Samtidig som vi hjelper gründere med ideer, utvikler vi også en egen arbeidsmetodologi. 

Som forretningsutvikler er det viktig at du er løsningsorienter og hele tiden utfordrer etablerte strukturer. Eneste måten vi blir bedre, og hjelper flere, er ved å pushe videre og ikke si at noe er ‘godt nok nå’. Forretningsutviklene hos oss jobber både med å hjelpe oppstartsselskap videre, men også å forbedre tjenestene internt.

Juridisk Medarbeider

De fleste tidligfase gründere har ikke mulighet til å få hjelp av en advokat til å løse juridiske utfordringer. 

Insj har derfor lansert en løsning hvor jusstudenter kan få gi lavterskel veiledning til gründere. Målet er å gi praktisk erfaring til studentene samtidig som vi gir kunnskap til gründeren. Det ønskede utfallet er at gründeren blir en bedre bestiller av juridiske tjenester, men også unngår unødige feil. Nå trenger vi flere jusstudenter til å hjelpe gründerne vi har med utfordringene sine.

HR-medarbeider

Som HR-medarbeider er fokuset å videreutvikle Insj som organisasjon. Medarbeiderne i Insj er vår viktigste ressurs og ettersom organisasjonen vokser, øker også behovet for opplæring, karriereutvikling, ledelse, employer branding, mm.

Som HR-medarbeider får man ansvar for å bygge gode prosesser internt slik at Insj er et bra sted å jobbe. Insj skal være et springbrett for videre karriere. Vi trenger flere som kan hjelpe oss å bygge dette springbrettet.    

Webdesigner

Insj har flere nettsider under utvikling og trenger derfor flere som vil være med å designe og implementere disse.

Et av de nyeste initiativene vi har er nettsiden studentinnovasjon.no, hvor vi skal dele relevante historier og innhold. Web designeren/utvikleren vil være en nøkkelperson mellom alle avdelingene og for å publisere innhold til våre digitale plattformer. 

Innholdsprodusent

Det siste året har Insj begynt å lage mer innhold. Alt fra podcast, artikler, videoer og livestreaming av arrangement. 

Insj har også lansert nettstedet studentinnvasjon.no hvor historier og innhold skal lanseres. Vi trenger derfor flere som kan være med å  utarbeider, redigerer og publiserer innhold for Insj. Godt innhold vil være essensielt for at flere skjønner hvordan innovasjon og entreprenørskap er relevant for de.

Grafisk Designer

Grafisk designer i Insj vil jobbe med forskjellige disipliner som visuell kommunikasjon, ideutvikling, illustrasjon, markedsføring, fotografi, web design og animasjon. 

Grafisk designer vil ha ansvaret for at Insj sin grafiske profil er konsistent i alle flater og at den samsvarer med våre verdier og posisjonering. Designeren vil være inkludert i alle steg i prosessen helt til utgivelse.

Rekrutterings-medarbeider

Insj har siden oppstart i 2018 vokst fra 4 personer til over 30. Dette er takket være dedikert jobbing av rekrutteringsteamet og HR-avdelingen. For at vi skal forsette å kunne vokse i samme tempo trenger vi flere dyktigere rekrutterere som kan hjelpe oss finne medarbeidere til tjenestene våre.

Vi har store ambisjoner og trenger flinke folk til å nå disse målene.

 

Digital Innholdsprodusent

Hensikten med denne stillingen er å lage digitalt innhold for ulike plattformer og bistå på ulike prosjekt med teknisk kompetanse. 

Prosjekter og plattformer inkluderer Insj’ nettsted, blogg, videoproduksjon, teknisk bistand ved live streaming og innhold til markedsføringskampanjer. Produsenten vil være inkludert i alle steg helt til utgivelse.

 

 

Community medarbeider

Insj jobber med gründere, innovasjons-interesserte studenter, mentorer, partnere, akademikere, mm. 

For å sørge for god kommunikasjon mellom alle partnere vi jobber mot bygger vi nå et større Community team. Her skal man bidra til å skape tilhøringhet til Insj, men også skape engasjement og dialog. Interessante ting skjer når folk snakker sammen.