Møt Teamet!

Insj-teamet består av forskjellige mennesker med forskjellige akademiske bakgrunner som alle jobber mot et felles mål: å hjelpe studentgründere med å oppnå deres mål

Vår historie

Insj ble startet i 2018 og av fem UiO-studenter som ville gjøre det enklere for studenter å tørre å satse på ideene sine. I dag er vi over 25 medarbeidere, og vi fortsetter å vokse! 

Vi i Insj kommer fra en rekke ulike land, utdanningsinstitusjoner og studieretninger, men samles rundt et felles mål:
Å hjelpe studentgründere å utvikle ideene sine og sette dem ut i verden! 

Har du lyst til å bli med på laget? Sjekk ut våre ledige verv her!

Team picture of Insj members

Ledelsen

Øistein Sonstad

Leder - CEO
Øistein har bakgrunn som gründer og har deltatt i den amerikanske akseleratoren Alchemist. I tillegg har han jobbet med å hjelpe studenter med å bli gründere igjennom flere initiativer. Som tidligere nasjonal koordinator for Venture Cup og styreleder i Start Norge har Øistein jobbet med studentinnovasjon siden 2013. Han har en bachelor grad i økonomi fra UiS, og tar nå en master i teknologi, innovasjon og kunnskap på UiO.

Even Dahl

Nestleder - COO
Even fra Tromsø tar for øyeblikket en master i teknologi og innovasjon på Universitet i Oslo. I Insj arbeider han blant annet med økonomi og administrasjon. Han er den som sitter med budsjettet og sørger for at vi har penger å bruke. Utenom dette er han også ansvarlig for de administrative oppgavene i organisasjonen.

Nikolina Suzic

Head of HR
Nikolina holds a bachelor's degree in Psychology from UiO and has started a master's degree in leadership and organizational psychology at BI. As Head of HR she is responsible for recruitment to the Insj team and internal development of team members.

Kristina Klausmark

Accelerator Executive
Kristina holds a bachelor's degree in Development Studies from OsloMet and is well underway with her second bachelor's degree, this time in Media Science at UiO. Starting out as an Accelerator Associate, Kristina is now responsible for the whole program.

Avdelingsledere

Reno Yeh

Head of Coaches
Reno was born in Taipei, Taiwan then moved to San Francisco, California when he was 14 years old. He holds a Bachelor’s degree in Economics from UC Berkeley and has worked in Technology Sales for over 5 years at the heart of Silicon Valley.He is currently a Master’s student at UiO acquiring knowledge in Higher Education. With his extensive background in Startups & Tech., Reno wishes to share his experience with the team at Insj and everyone who is entrepreneurial.

Thomas Johnstone

Head of web design
Thomas er Head of web design. Han studerer media og kommunikasjon på Oslo Met. Han ønsker å spesialisere seg innen UX og Web design Hos Insj har han ansvaret for nettsidene til Insj

Ajanta Moushumi

Head of Legal Operation

Uswatun Kamalia

Administration leader
Ms Kamalia har en MSc i miljøkjemi fra NTNU. Hun har erfaring med prosjekter rundt miljøobservasjon, som også inkluderer entreprenørskapsprosjekter i samarbeid med noen Norske forskningsgrupper. Hun tar nå en Master i entreprenørskap ved UiO. Her jobber hun også deltid som en forskningsassistent i research gruppen “Digitalization and Entrepreneurship” (DIGENT). Hun hjelper gledelig Insjere med å utvikle deres ideer til attraktive virksomheter.

Jenny Tran

Community Manager
Jenny er Community Manager hos Insj. Hun fullfører en bachelorgrad i Kultur og Kommunikasjon med spesialisering i medievitenskap fra UiO våren 2020. Hennes neste steg er å begynne på en master innen medier eller teknologi neste semester. Hennes viktigste oppgave hos Insj er å sørge for at teamet, insjere og samarbeidspartnere føler seg godt ivaretatt.

Zhian Abdulla

Head of accounting
Zhian er vår head of accunting. Hun studerer økonomi og administrasjon på handelshøgskolen BI. Hun ønsker å spesialisere seg innen regnskap og skal studere videre for å få autorisasjonen som regnskapsfører. Hos Insj har hun ansvaret for budsjettering, bokføring og kontroll over økonomien.

Nin Atmaningtyas

Head of Social Media
Nin kommer fra Indonesia og har bodd i Norge i 2 år. Hun tar nå en Mastergrad ved UiO i Entreprenørskap og innovasjon ledelse. synes det er å jobbe i et startup økosystem er fasinerende. Fra før har hun mest erfaring med journalistikk og arrangementplanlegging og er derfor en av våre arrangementsmedarbeidere her i Insj.

Medarbeidere

Oliver Ruste Jahren

Utvikler
Oliver jobber med å vedlikeholde nettsiden og å sørge for at den fungerer så bra som mulig. Ellers studerer han til Bachelor i informatikk ved UiO. Dersom du lurer på noe rundt nettsiden, Insj eller hva som helst annet må du gjerne ta kontakt med ham!

Sylvia Park

Accelerator Associate

Tekst kommer

Magnus Rajka

HR-medarbeider
Magnus Rajka går det nye bachelorprogrammet i psykologi ved Universitetet i Oslo. Han har erfaring fra markedsføring, entreprenørskap og ledelse. I INSJ har han ansvaret for å støtte HR-avdelingen med å utvikle og organisere INSJ sine ansatte, samt sørge for at Insj har den nødvendige kunnskapen og kompetansesettet for å nå sine mål.

Alexander Bjørni

Regnskapsføring

bilde kommer

tekst kommer

Johannes Wiik

Juridisk medarbeider
Johannes er tredjeårs jusstudent ved UiO og har interesse for selskapsrett, obligasjonsrett, avtalerett, arbeidsrett.

Ingrid Austeng

Akseleratormedarbeider

tekst kommer

Kristina Ekkern

Juridisk medarbeider
Kristina er fjerdeårs jusstudent og spesialiserer seg innen arbeidsrett, kontraktsrett og skatterett.

Rami Alexander

Juridisk medarbeider
Rami er femteårs jusstudent og spesialiserer seg innen IPR og selskapsrett.

Jennipher Johansen

Grafisk designer

bilde kommer

tekst kommer

Nikoline Shumba

Juridisk medarbeider
Nikoline Shumba er fjerdeårs jusstudent og spesialiserer seg på IPR.

Muzammil Saeed

Marketing Associate
Muzammil tar en bachelor i økonomi og administrasjon på OsloMet. Han har bred og god erfaring fra ledelse, markedsføring og entrepenørskap. Foruten å starte opp for seg selv har han også hjulpet merkevarer som Kavli, Starbucks, Maarud, mm. med markedsføringen. Her på Insj jobber han som markedsføringsmedarbeider og synliggjør Insj i det offentlige. Han har stor interesse for strategi implementering, analyse og kreative markedsføringsstrategier.

Youssef Mogawer

Coach
Youssef tar en mastergrad i Entreprenpørskap og innovasjon ved UiO. Fra før har han en bachelorgrad som petroleum ingeniør fra Kuwait. Han ble med i Insj for å dele av kunnskapen han har tilegnet seg på studietsamt og lære av andre og deres erfaringer. Some et personlig mål søker han alltid nye opplevelser.