Om Insj

Insj er en organisasjon for studenter som er nysgjerrige på entreprenørskap!

Vår historie

Insj ble startet i 2018 og av fem UiO-studenter som ville gjøre det tryggere for studenter å tørre å satse på ideene sine. I dag er vi over 20 medarbeidere og vi fortsetter å vokse. De ansatte i Insj kommer fra ulike skoler, utdanningsinstitusjoner og studieretninger, og samles rundt et felles mål: Å hjelpe studentgründere med å utvikle og sette ideene sine ut i verden!

kollasj av sosiale events hos Insj

Value proposition

Sammen utforsker vi ideer

Når man er nysgjerrig, lidenskap og har en drøm om å gjøre en forskjell i verden oppstår ideer. Sammen kan vi utforske og utvikle alle aspekter ved din idé og hjelpe deg på veien mot startup-drømmen.

student med en lyspære
en mentor som holder workshop for å hjelpe student grundere

Sammen definerer vi muligheter

Det å entre startup-verden kan være skummelt. Vårt mål er å tilby en hjelpende hånd, sette deg i kontakt med de riktige personene og å senke terskelen for deg som ønsker å starte opp noe eget mens du studerer.

Sammen skaper vi resultater

Vi søker alltid etter positive og handlekraftige studenter som vil gjøre verden litt bedre sammen med oss – enten du ønsker å bli studentgründer, jobbe i en startup eller jobbe i Insj for å nå vår visjon!

student som viser frem en fremdriftsplan for å nå entreprenør drømmen

Core values

Curious friends

When we meet new people we greet them with open arms and curiosity. We listen, ask questions, and we dare hug them when we say goodbye!

Optimistic mindset

Working with different people and various ideas requires an open mindset and true belief in the impossible. It’s not over till it’s over

Go-getters

We go get the right people, find the most beneficial way and walk that extra mile for each other, our customers and to achieve our goals. We get things done!

Vårt formål

Det er opp til oss! Vårt formål er å gjøre entreprenørskap tilgjengelig for alle i akademia ved å senke terskelen for innovasjon og entreprenørskap. Sammen utforsker vi ideer, definerer muligheter og skaper resultater.

Lyst å være med på laget?

Fant du det du lette etter?

Gjerne hjelp oss med å bli bedre! Fyll ut spørreskjemaet og bli med i trekningen av et gavekort på 350 kr