Om ossInsj er en studentorganisasjon som jobber for å fremme studententreprenørskap og senke terskelen for studenter som ønsker å starte opp egne selskap.

Vi i Insj tror nemlig at mange gode ideer går tapt fordi man ikke gjør noe med dem – kanskje fordi man mangler kunnskapen om hvordan man kan utvikle dem og sette dem ut i livet.

I Insj hjelper vi deg – og dine medgründere – med å utvikle og realisere dine ideer! For å ta kontakt med oss eller benytte deg av våre tjenester trenger du på ingen måte å ha en ferdig idé, det holder at du er nysgjerrig på entreprenørskap eller har en idéspire eller et problem du ønsker å løse!

Insj sitt hovedprosjekt er å tilby individuell veiledning til studenter og som har en idé de ønsker å videreutvikle. Vi har også en egen veiledningstjeneste for studenter og nyutdannede som ønsker å søke opp til en million kroner fra finansieringsordningen STUD-ent. I tillegg kjører vi jevnlig et 8-ukers akseleratorprogram der studenter kan utvikle sine ideer sammen og få nyttige verktøy som kommer godt med i oppstarten av en egen bedrift! Vi arrangerer dessuten en rekke enkeltstående workshops og andre arrangementer hvor du kan møte andre studenter som
også er nysgjerrige på entreprenørskap og diskutere ideer og løsninger på
verdensproblemene med andre studenter.

Vår målgruppe er i hovedsak studenter og  derfor er også alle våre tjenester og arrangementer helt gratis!

Er du nysgjerrig på Insj, men usikker på hvilke av våre tjenester som passer for deg? Ta kontakt med oss eller stikk innom våre kontorer i Forskningsparken for en uformell prat!