Møt Teamet!

Insj-teamet består av forskjellige mennesker med forskjellige akademiske bakgrunner som alle jobber mot et felles mål: å hjelpe studentgründere med å oppnå deres mål. Teamet består av styret som arbeider med det mer administrative, medarbeidere som jobber i de forskjellige avdelingene og veiledere som er i direkte kontakt med studentene, og hjelper dem med å ta gode avgjørelser og å sette kursen for ditt selskap en produktiv vei.

Styret

Øistein Sonstad

CEO

Øistein har bakgrunn som gründer og har deltatt i den amerikanske akseleratoren Alchemist. I tillegg har han jobbet med å hjelpe studenter med å bli gründere igjennom flere initiativer. Som tidligere nasjonal koordinator for Venture Cup og styreleder i Start Norge har Øistein jobbet med studentinnovasjon siden 2013. Han har en bachelor grad i økonomi fra UiS, og tar nå en master i teknologi, innovasjon og kunnskap på UiO.

Even Dahl

COO

Even fra Tromsø tar for øyeblikket en master i teknologi og innovasjon på Universitet i Oslo. I Insj arbeider han blant annet med økonomi og administrasjon. Han er den som sitter med budsjettet og sørger for at vi har penger å bruke. Utenom dette er han også ansvarlig for de administrative oppgavene i organisasjonen.

Klara Flyman

Chief Communications Officer

Møt Klara på Insj sine arrangementer. Som arrangementsansvarlig er hun ansvarlig for å utvikle programmet for insjere og andre som er nysgjerrige. Med ett ben i utviklingsstudier og det andre på innovasjonsfronten, studerer hun nå organisasjonsstrukturer for bærekraftige forretningsmodeller.

Sotirios Tsolanta

Services Executive

Sotirios kommer fra Athen, Hellas og er veilederansvarlig i Insj. Hans rolle er derfor å være knutepunktet mellom vilderne og adminsitrasjonen for å opprettholde god kommunikasjon og struktur. Han har blant annet en bachelor i biologi med en spesialisering i biotech, hvor han nå har en master i innovasjon og entreprenørskap fra UiO. Han har også erfaring med å jobbe i noen startups.

Medarbeidere

Nikolina Suzic

Community manager

Nikolina har en bachelorgrad i Psykologi fra UiO og har begynt på en master i ledelse og organisasjonspsykologi på BI. Hennes viktigste oppgave som Community Manager hos Insj er å sørge for at teamet, insjere og samarbeidspartnere føler seg godt ivaretatt.

Lise Wåsjø

Produktutvikler

Lise er produktutvikler i IT gruppa her på Insj. Hun tar en bachelorgrad i Informatikk ved Universitetet i Oslo.

Zhian Anwar Abdulla

Økonomi medarbeider

Zhian er vår nye økonomi medarbeider. Hun studerer økonomi og administrasjon på handelshøgskolen BI. Hun ønsker å spesialisere seg innen regnskap og skal studere videre for å få autorisasjonen som regnskapsfører. Hos Insj har hun ansvaret for budsjettering, bokføring og kontroll over økonomien.

Magnus Rajka

HR medarbeider

Magnus Rajka går det nye bachelorprogrammet i psykologi ved Universitetet i Oslo. Han har erfaring fra markedsføring, entreprenørskap og ledelse. I INSJ har han ansvaret for å støtte HR-avdelingen med å utvikle og organisere INSJ sine ansatte, samt sørge for at Insj har den nødvendige kunnskapen og kompetansesettet for å nå sine mål.

Ajanta Moushumi

Legal associate

Ajanta is our new legal associate. She holds LL.B and LL.M (Civil Litigation and Dispute Resolution) from England. She is also a certified civil-commercial mediator, has the experience of conducting successful mediation in the UK and Bangladesh. She is currently researching on data privacy and security of AI systems. At INSJ, she provides legal assistance to a variety of projects.

Mats Ausland

Marketing associate

Mitt navn er Mats Brunstad Ausland. Jeg har en tidligere bakgrunn i teater gjennom revymiljøet i Oslo, og to år på folkehøgskole. Jeg har en bachelorgrad i Estetiske studier med hovedfag i medievitenskap, og går for tiden på masterprogrammet for medievitenskap på UiO. I Insj er jeg en del av Markedsføring avdelingen. Der jobber jeg med å promotere Insj.

Faizan Hassan

Markedsførsings medarbeider

Faizan har en grad i Business Information Systems fra University of East London. Han tar for øyeblikket en Master i Entreprenørskap ved UiO. Her på Insj jobber han som markedsføringsmedarbeider. Han har en stor interesse for å utvikle kreative og innovative strategier i entreprenørskapsreisen.

Kristina Klausmark

Accelerator Program Manager

Kristina har en bachelorgrad i Utviklingsstudier fra OsloMet og er godt i gang med sin andre bachelorgrad, denne gang i Medievitenskap ved UiO. Kristina kommer til å jobbe tett med Milou på akseleratorprogrammet og hun blir å møte ved arrangementer og andre sosiale sammenkomster med Insj.

Oliver Ruste Jahren

Webutvikler

Oliver jobber med å vedlikeholde nettsiden og å sørge for at det som står på den er oppdatert og korrekt. Han studerer til Bachelor i informatikk: Språkteknologi ved UiO. Dersom du lurer på noe rundt nettsiden, insj eller hva som helst annet må du gjerne ta kontakt med ham!

Stian B. Esborg

Produktutvikler

Stian har bakgrunn fra pedagogikk og musikk, og tar for tiden en bachelor i informatikk ved UiO. Her i Insj jobber han som produktutvikler.

Selena Sung K Son

UX designer

Selena is taking the Master of Human Computer Interaction at Høyskolen Kristiania. She has an international background; being born in Seoul, S.Korea and having education and work experiences from Chicago, San Francisco and here in Oslo. Her daily tasks as an UX/UI designer include interaction and service design to help businesses.

Sandra M. F. Barrera

Arrangement medarbeider

Sandra is a master student of Development, Environment and Cultural Change. She has experience with sustainability and social projects, and has worked in the private and NGOs sectors. At Insj, she contributes in the planning and execution of institutional events.

Muzammil Saeed

Markedsførings medarbeider

Muzammil tar en bachelor i økonomi og administrasjon på OsloMet. Han har bred og god erfaring fra ledelse, markedsføring og entrepenørskap. Foruten å starte opp for seg selv har han også hjulpet merkevarer som Kavli, Starbucks, Maarud, mm. med markedsføringen. Her på Insj jobber han som markedsføringsmedarbeider og synliggjør Insj i det offentlige. Han har stor interesse for strategi implementering, analyse og kreative markedsføringsstrategier.

Jørgen Skimmeland

Produktutvikler

Jørgen tar en bachelor i informatikk ved UiO. Han er en del av IT teamet her på Insj som jobber med å utvikle produkter.

Jenny Tran

Community manager

Jenny er Community Manager hos Insj. Hun fullfører en bachelorgrad i Kultur og Kommunikasjon med spesialisering i medievitenskap fra UiO våren 2020. Hennes neste steg er å begynne på en master innen medier eller teknologi neste semester. Hennes viktigste oppgave hos Insj er å sørge for at teamet, insjere og samarbeidspartnere føler seg godt ivaretatt.

Nin Atmaningtyas

Arrangement medarbeider

Nin kommer fra Indonesia og har bodd i Norge i 2 år. Hun tar nå en Mastergrad ved UiO i Entreprenørskap og innovasjon ledelse. synes det er å jobbe i et startup økosystem er fasinerende. Fra før har hun mest erfaring med journalistikk og arrangementplanlegging og er derfor en av våre arrangementsmedarbeidere her i Insj.

David Gjerde

Produktutvikler

David kommer fra Ålesund, og fullfører en bachelor i kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling. I Insj jobber han med forretnings- og produkt/tjenesteutvikling.

Johanne Solem

Innholdsprodusent

Johanne er født og oppvokst i Oslo, og har tidligere jobbet som barneteaterinstruktør, psykolog og vitenskapelig assistent. I dag går hun på masterprogrammet i Allmenn litteraturvitenskap ved UiO og er innholdsprodusent hos oss. Det betyr blant annet at hun har ansvaret for vår Instagram-profil, skriver tekster til hjemmesiden vår og jobber med å lage innhold som formidler hva vi driver med og får til her i Insj!

Veiledere

Uswatun Kamalia

Administration leader

Ms Kamalia har en MSc i miljøkjemi fra NTNU. Hun har erfaring med prosjekter rundt miljøobservasjon, som også inkluderer entreprenørskapsprosjekter i samarbeid med noen Norske forskningsgrupper. Hun tar nå en Master i entreprenørskap ved UiO. Her jobber hun også deltid som en forskningsassistent i research gruppen “Digitalization and Entrepreneurship” (DIGENT). Hun hjelper gledelig Insjere med å utvikle deres ideer til attraktive virksomheter.

Reno Yeh

Head of Coaches

Reno was born in Taipei, Taiwan then moved to San Francisco, California when he was 14 years old. He holds a Bachelor’s degree in Economics from UC Berkeley and has worked in Technology Sales for over 5 years at the heart of Silicon Valley.He is currently a Master’s student at UiO acquiring knowledge in Higher Education. With his extensive background in Startups & Tech., Reno wishes to share his experience with the team at Insj and everyone who is entrepreneurial.

Youssef Mogawer

Coach

Youssef tar en mastergrad i Entreprenpørskap og innovasjon ved UiO. Fra før har han en bachelorgrad som petroleum ingeniør fra Kuwait. Han ble med i Insj for å dele av kunnskapen han har tilegnet seg på studietsamt og lære av andre og deres erfaringer. Some et personlig mål søker han alltid nye opplevelser.

Thanh Nguyen

Coach

Thanh has gained international exposure by living and working in Asia & Scandinavia. She advocates diversity and inclusion in professional development. Having worked in strategic business development in large multinational corporations, she is now running her own consulting firm. She has 9 years of working experience and an Executive Master of Management at BI. She can help startups with strategic business development, global strategy, innovation & entrepreneurship and digital transformation.

Baraka K. Ngomasere

Coach

Baraka Kengia Ngomasere comes from Zanzibar(Tanzania) and have a bachelor’s degree of Entrepreneurship at University of Dodoma(UDOM). Currently studying a Master’s degree of Economics at NMBU. He has previous experience from marketing and advertisement of small scale business. At INSJ, he is part of the coach team with the goal of providing consultancy services to young entrepreneurs.

Øystein Thorheim

Coach

Øystein is studying a bachelors degree in entrepreneurship and economics at BI Norwegian business school. he’s  been working in sales and service for about five years and been doing courses in coaching and consultancy, design, marketing, product development and personal development for the past years. His role at INSJ consists of helping entrepreneurs with their start-up and further growth. He is also a somewhat dedicated skateboarder.