[vc_row][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1559730752106{padding-top: 40px !important;}”][vc_custom_heading text=”Veiledning” font_container=”tag:h1|font_size:75|text_align:left|color:%233d3d3d” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1570810523198{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column_text]Kjernen i vår organisasjon er veiledningen vi tilbyr studenter som ønsker å se ideene deres bli en realitet. Hver student blir matchet med en av våre dyktige veiledere som vil fungere som deres guide og mentor for sin nye satsning. I tillegg til veiledning, får studentene muligheten til å utvide nettverket sitt med forskjellige folk og organisasjoner i det norske oppstartsøkosystemet, samt et kontor for å utvikle sine ideer og være rundt likesinnede.[/vc_column_text][ult_buttons btn_title=”FÅ EN VEILEDER” btn_link=”url:https%3A%2F%2Finsj.typeform.com%2Fto%2Fjlhw7H%3Ffbclid%3DIwAR09ZaJLO4pCFSjzid_v-bPmtfXzDncE5ewwAoRxHutQseSq5GW23OfSQkw|||” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#00a577″ btn_bg_color_hover=”#ffffff” btn_title_color_hover=”#00a577″ icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#00a577″ btn_border_size=”1″ btn_radius=”3″ btn_shadow=”shd-bottom” btn_shadow_color_hover=”#c4c4c4″ btn_shadow_size=”3″ btn_font_size=”desktop:12px;”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”16645″ img_size=”large” alignment=”right” lazy_loading=”true”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1557937603864{margin-top: 100px !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”Hva kan vi gjøre for deg?” font_container=”tag:h2|text_align:left|color:%233a3a3a” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Vi har forskjellige veiledere med ulike akademiske bakgrunner, hvor de alle på en eller annen måte har erfaring med forettningsutvikling. Så istedenfor å hoppe ut i entreprenørskapsverdenen helt på egenhånd, tilbyr vi hjelp fra erfarne veiledere som har jobbet med å etablere bedrifter tidligere. De kan hjelpe deg med å unngå typiske feil som er vanlig å lære på den vanskelige måten, i tillegg til å generelt være en god støttespiller og motivere deg til å nå dine mål.

Insj tilbyr minst 6 timer veiledning for de som ønsker. Om man ønsker videre veiledning etter disse timene blir man tilbudt en fast veileder som dere selv koordinerer møter og lignende med. Her er det tatt høyde for at studiehverdagen kan gjøre møtetider vanskeligere, og det vil derfor være fleksibelt når det kommer til disse faste møtene.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”16655″ img_size=”large” alignment=”right” css_animation=”slideInUp”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Vår motivasjon for å veilede” font_container=”tag:h2|text_align:left|color:%233a3a3a” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Vi tror at mange gode ideer som potensielt kunne ha løst mange problemer, rett og slett aldri blir utført fordi det kan virke veldig skummelt å kaste seg ut i det. Vi tror at mye av dette kommer av mangel på erfaring, hvor man står veldig alene i entreprenørskapsverdenen. Dette kan raskt føre til at man gjør noen feil som kunne blitt unngått om man hadde noen med erfaring med seg.

Våre veiledere vil være den personen med erfaring, vi ønsker at så mange studenter som mulig bare skal kaste seg ut i det og forsøke å løse de problemene de brenner for. På denne måten vil man ikke være så alene. Vi tilbyr hjelp til alt i fra ren forettningsutvikling til å generelt være tilgjengelig for å hjelpe deg med usikkerheter og spørsmål som måtte oppstå underveis.

 

Igjennom dette håper vi at det blir mindre skummelt å prøve seg som entreprenør, forhåpentligvis blir flere studenter ønsker å realisere ideene sine![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1557944845403{margin-top: 75px !important;}”][vc_custom_heading text=”kontakt” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%233f3f3f” use_theme_fonts=”yes”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”17101″ alignment=”right” style=”vc_box_circle_2″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Uswatun Kamalia” font_container=”tag:h3|font_size:18|text_align:left|color:%233f3f3f” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Head Coach

uswatun@Insjuio.no[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]