Våre tjenester

Vårt mål er å gjøre det å starte selskap mindre skummelt. Vi gjør dette ved å tilby veiledning, en akselerator, hjelp til å søke STUD-ENT og ved og koble studenter sammen med startups.  På den måten kan vi gi studenter ressursene og rammeverkene de trenger for å lykkes. Entreprenørskap er en vanskelig reise alene, men lettere sammen.

People Meeting Corporate Working Technology Startup Concept

Hva kan vi gjøre for deg?

Vi gir alle studenter med en idé gratis veiledning. Vi hjelper deg hele veien – bare ta litt Insj!

Et 8 ukers startup-program som tar deg gjennom alt du trenger å kunne for å realisere din idé

Vi hjelper master studenter og nyutdannede med mastergrad å søke om støtte via forskningsrådets STUD-ENT.

Å være med i en startup gir deg mulighet til å få praktisk erfaring innen feltet du studerer, eller er interessert i.

Veiledning

Gratis for alle studenter - lyst til å komme i gang?

Vi har erfarne veiledere som hjelper studenter med sine forretningsideer. Veilederne kan guide studentene fra idéfasen til utvikling av et produkt eller service og frem til kommersialisering.

Vi er her for å helpe!

De eneste dumme ideene er de som ikke gjøres noe med.

Å starte et selskap er vanskelig, men det er er enda vanskeligere om du gjør det helt alene! Ideer er enkle, utførelse og gjennomføring er det som gjør ideer suksessfulle. Dersom det viser seg at ideen ikke fungerer som ønsket, har du i alle fall fått masse god erfaring du kan ta med deg til neste prosjeket.

Har du erfaring du vil dele med andre?

Akseleratoren

Kick-start ditt selskap

Akseleratoren foregår over 2 måneder og vil ta deg igjennom
7 moduler for å bygge kunnskap og erfaring innenfor typiske
områder en entreprenør er nødt til å ta stilling til.

STUD-ENT

STUD-ENT er en ordning laget av Forskningsrådet hvor master studenter og nyutdannede med mastergrad kan søke om støtte for opp til 1 million NOK. Støtten vil bli brukt for å jobbe med ideer basert på kunnskapen mastergradsstudentene har opparbeidet seg ila. studiene.

Ettersom dette er en krevende søknadsprosess, tilbyr Insj hjelp til de som ønsker å søke igjennom coaching og oppfølging.

1. Få hjelp av Insj

2. Forbered én søknad

3. Motta 1 MNOK til din startup!

Kontoret

Insj tilbyr kontor plass til de som ønsker å jobbe videre med sitt prosjekt hos oss, helt gratis. Dette er en flott mulighet til å ha en plass å jobbe, og ikke minst å møte likesinnede mennesker. Videre vil det også være kort vei til veilederne og andre medlemmer i Insj som kan hjelpe til med spørsmål du har eller utfordringer du måtte møte.

Om du bare har lyst til å lære mer om Insj og møte oss, er du hjertelig velkommen til å komme innom kontoret vårt her på Forskningsparken. Vi befinner oss rett frem når du går igjennom kafeen i første etasje.

Gaustadalleen 21, 0349 Oslo, Norway

Copyright © Insj 2018. All rights reserved.