Student Akselerator

Søknadsperiode: 6/1-20/2

Intervjurunder: 21/2-29/2

Programstart: 5/3

Programslutt:  30/4

Få kick-start på ideen din!

Har du en idé verdt å utvikle?

Over en periode på 8 uker vil Insj gi deg de verktøyene samt de ressursene og støtten du trenger for å starte din egen virksomhet.Programmet er delt i 8 moduler: Misjon og visjon, hvordan sette sammen et team, salg og marked, juridisk, økonomi, hvordan pitche din idé, samt pitching og arrangement og tilbakemelding.

Du vil jobbe mot et mål hvor du på slutten av kurset skal picthe ideen din foran et publikum. Ikke la deg bli skremt; ingen forventer at du skal ha alt klart innen 8 uker. Dette store avslutningsarrangementet holdes for at du skal få tilbakemelding og kanskje til og med din første kunde eller investor. Akseleratorprogrammet blir avholdt på Forskningsparken.

Request more info about the accelerator

Varighet

8 uker

Hvem?

Studenter i Oslo

Temaer

Mål og visjon

Hvordan bli kundeklar

Pitching

Utvikling og design

Antall

Maks 35 deltakere, 25 idéer

Type idéer

Alle

Pris

GRATIS

 • null

  Kaffe mandag

  Møt andre insjere og del erfaringer og urfordringer over en kopp kaffe. Her kan vi vise fremgangen vår og sette oss mål for uken.

 • null

  Podcast tirsdag

  Hver tirsdag slipper vi en podcast om ukens tema som hjelper deg å forberede deg til torsdagens leksjon, eller gir dere oppgaver som dere skal jobbe med hjemme.

 • null

  Verksted torsdag

  På torsdager er det foredrag av inspirerende gjesteforelesere om ukens tema.

 • null

  Sprint lørdag

  I løpet av programmet har vi to lørdager med eventer hvor du får muligheten til å jobbe med design av din egen logo, navn, nettside og kanskje også utviklingen av ditt produkt.

 • null

  Demo Dag

  Den siste kvelden, her får du mulighet til å pitche ideen din foran et publikum for å be om ressurser du trenger og få verdifull tilbakemelding på ideen din.

Dette kan du forvente

Vi holder to akselarator programmer i året, hvor vi tilsammen har plass til 25 ideer. Programmet er utviklet med studenten i fokus, det er helt gratis og vi tar heller ingen andeler av ideen. Programmet er satt opp slik at det skal være lett å følge ved siden av studiene. Det må beregnes noe kveldsjobbing og et par lørdager i løpet av de 8 ukene som programmet varer.

Du vil merke at det å “pitche” er en viktig del av start-up verden, og du lurer kanskje på hvorfor det er slik? Det er fordi uten evnen til å kommunisere ideen din effektivt, kan du gå glipp av verdifulle kunder og investorer. For å få deg “pitche” klar vil vi holde flere verksteder hvor vi finpusser på pitchingen og den siste avslutningskvelden vil bli en perfekt sammenfattelse av alt det harde strevet du har gått gjennom disse 8 ukene. Det er på tide å ta steget og hoppe ut i det!

Veiledning

Kontorplass

Felleskap

Branding

Kontakt

Kristina Helberg

Akseleratoransvarlig

kristina@insjuio.no

Gaustadalléen 21, 0349 Oslo

Copyright ©️ Insj 2018. All rights reserved.