Bli med i en oppstart!

I kontorene hos oss i Insj sitter det mange flinke og engasjerte gründere, ta en titt på hvilke stillinger de har ledig hos seg, eller send en åpen søknad og få unik erfaring.

logo avatar

Åpen søknad

Bruk kunnskapen din til å skaffe deg erfaring! Å jobbe i en startup gir deg unike muligheter til å få praktisk erfaring innen feltet du studerer, eller er interessert i.

Ved å sende en åpen søknad til Insj om å bli med i en start-up, setter vi deg i kontakt med aktuelle startup’er som passer din profil. Derifra kan du og startup’en finne ut om dere er en god match.

Send oss en mail med en enkel CV og et lite motivasjnsbrev hvor du forklarer litt om hva du er interessert i og hvorfor du har lyst til å jobbe i en oppstart.

ninito

Ninito ble med i Insj September 2019 og jobber med å effektivisere serveringsbransjen. Vi er leverandør av selvbetjente løsninger og står for drift og utvikling av både software og hardware. Våre løsninger gjør det enkelt for deg som sluttbruker å velge, tilpasse og betale for varer gjennom våre automater, slik at spisestedet kan fokusere på det de gjør best, service og mat. Vi befinner oss på Forskningsparken i Oslo i samarbeid med Insj.

Har du lyst til å bli med på reisen?