1 million grunner til å realisere din idé!

STUD-ENT

STUD-ENT er en ordning laget av Forskningsrådet hvor master studenter og nyutdannede med mastergrad kan søke om støtte for opp til 1 million NOK. Støtten vil bli brukt for å jobbe med ideer basert på kunnskapen mastergradsstudentene har opparbeidet seg ila. studiene.

Eller..

Tidligere søkere

Disputas

Disputas er en nettplattform som tilgjengeliggjør analytiske metoder, teori og innovative tekst-prosesseringsverktøy. Plattformen skal tilby alt en bruker trenger for å forstå og evaluere gyldigheten i argumentativ tekst.

Tryio

Tryio – en digital plattform som kobler innovative matbedrifter med riktig målgruppe for å utføre forbrukertester

EnableMagic

EnableMagic er en plattform som er designet for å organisere, skape oversikt og sikre informasjonsflyten slik at vi kan skape synergieffekten mellom aktørene. Slik vil vi øke innovasjonseffektivteten til Inkubatorene og Startups som eksisterer i disse innovasjonsøkosystemene.

Insj Sin Rolle

Veiledning

Ordningen og de krav som Forskningsrådet har satt kan virke kompliserte og krevende. Dette ønsker Insj å hjelpe søkere med, helt gratis. Insj tilbyr veiledere med erfaring i entreprenørskap som kan utfordre og hjelpe søkere av STUD-ENT. Videre har våre veiledere en god forståelse for søknadsprosessen og kan hjelpe til under hele prosessen. Trening i pitching blir også tilbudt til søkere som går videre til neste runde av søknadsprosessen.

Veiledning i ettertid

Coaching blir også tilbudt for lagene som går igjennom prosessen og mottar finansiering. Våre viledere sine roller her vil være å sikre at lagene er på rett spor for å nå deres mål. Disse lagene vil også få tilgang til Insj sitt nettverk av mentorer.

Dersom prosjektet ikke mottar finansiering, eller at det er for tidlig å søke, tilbyr fortsatt Insj gratis veiledning igjennom våre tjenester.

STUD-ENT Arrangement

I tillegg til veiledning, har Insj forskjellige arrangementer som bedre vil forberede STU-ENT søkerne ved å gi dem viktig informasjon og ressurser. Arrangementene inkluderer:

 • Møte med de tidligere vinnerne som vil gi søkerne  innsikt og svare på spørsmål
 • Et uformelt møte med en representant fra Forskningsrådet
 • Presentasjonsøving foran et fagpanel som vil gi søkerne tilbakemelding på hva må forbedres.

Viktige datoer

 • Søknadsfrist

  12.02.2020
 • Tidligste Prosjektstart

  01.05.2020
 • Seneste prosjektstart

  01.10.2020

kontakt

Sotirios Tsolantas

Prosjektleder

sotirios@insjuio.no