Våre startups!

Vi hjelper hvert år flertallige av student-startups. Vi er ikke opptatt av bare tech eller nisjeselskaper, eller tror at alle ideer må være 100% grønne. I insj tror vi at mangfold og kunnskapsdeling på tvers av fagfelt er nøkkelen til suksess.

Ninito

Ninito er et teknologisk selskap som fokuserer på å effektivisere bestillingsprosessen for servicebransjen. Dette gjør de ved å tilby et synkronisert økosystem med flere kanaler for bestilling, hvilket vil gi mer salg, i tillegg til å frigjøre tid. 

Indo Naturals

Indo Naturals ønsker å bidra til en bærekraftig utvikling. Dette gjør de gjennom å selge plantebaserte produkter som erstatter hverdagslige plastartikler. Ved etisk anskaffelse av produkter fra Indias rurale områder hjelper de samtidig til med å styrke lokal arbeidskraft.

Wecycle

Wecycle er en ny ideell organisasjon i Oslo. Deres oppdrag er å gjøre plastavfall til en urban ressurs for innovasjon og design. De ønsker å tilby produkter og tjenester som fremmer sirkulær bruk og til slutt transformerer det generelle bildet av brukt plast.

Stily

Stily utvikler kunstig intelligens for nettbutikker for å gi kundene en mer personlig opplevelse. Kunder får skreddersydde forslag basert på personlig preferanser og figur. Dette resulterer i at nettbutikker får mer lojale kunder og mindre returnering.

Tryio

Tryio er et selskap som optimaliserer forbrukertesting i matindustrien. Tryio utvikler for tiden en plattform som forbinder innovative matbedrifter med riktig målgruppe for å utføre forbrukertester.

Disputas

Disputas er en nettplattform som tilgjengeliggjør analytiske metoder, teori og innovative tekst-prosesseringsverktøy. Plattformen skal tilby alt en bruker trenger for å forstå og evaluere gyldigheten i argumentativ tekst.

Ence

Ence er en norsk markedsplass for kunnskap om og tilgang på bærekraftige produkter. De samler de mest sosialt og miljømessig bærekraftige merkene på ett sted, med mål om å gjøre veien til etiske valg kortere for norske forbrukere. Målet deres er å gjøre bærekraft til normen.

EnableMagic

EnableMagic er en plattform designet for styring av innovasjonsøkosystemet. Plattformen skal skape oversikt, innhenter innsikt og forvalter ressurser i økosystemet slik at innovatører og ledere kan bruke tid på å løse problemer. Dette resulterer i økt effektivt av inkubatorer og andre økosystemer.

OPPSYK

Creating mental health courses combining physical activity and psychology. We want to create an alternative solution to wide spread sub-clinical mental health challenges. Our approach consists of using climbing in combination with contemporary theories and techniques i both cognitive an positive psychology.

logo (1)

G MaX

We seek to create a digital solution that helps users to identify and analyze legal risk in contracts and agreements. 

Yatek

Yatek is a hardware technology startup currently developing a multidirectional treadmill for virtual reality (VR), primarily for use for rehabilitation and health/exercise purposes. A major challenge in virtual reality is the following: How do you walk around in a limitless virtual reality environment, while in real life staying within the four walls of a room? økosystemer.

reDEfine

Our goal is to be an impactful Startup Ecosystem led by Student members of the community in collaboration with leading technology companies and innovative Startups worldwide. Bringing cost effective and reliable technology to the small businesses. We are inspired by the belief that students can shape and mold a society to achieve the true potential and create their own future through enterpreneurship. We are here to help the small businesses and the students…

Insj sin drøm!

Målet for Insj

i insj har vi et ønske om at alle studenter innser at entreprenørskap ikke er farlig eller skummelt. Som student er du ikke fanget av en 8-16 jobb, du er ikke økonomisk avhengig av å lykkes med ideen din på sekundet og i et student-nettverk er det lett å finne ildsjeler som brenner for det samme som deg.

Ønsker du å skape noe selv?

har du din egen idé til et selskap og ønsker veiledning for det neste skrittet?

Lær om entrepenørskap

ønsker du å lære mer om hva entreprenørskap er? bli med på et av våre workshops!