Delta på spennende arrangementer!

Lyst til å lære mer om entreprenørskap? Eller kanskje du har en bedrift og ønsker å lære mer om forskjellige relevante utfordringer dette måtte komme med, eller kanskje du bare har lyst til å bli kjent nye mennesker. Vi i Insj arrangerer forskjellige arrangementer, uavhengig om du bare har lyst til å lære mer eller om du er godt inn i entreprenørskapsverdenen finnes det nok et arrangement som passer for deg!

Kommende Arrangementer

Nye arrangementer vil bli lagt ut fortløpende.

15. August

 • 18:00 – 19:30

Studenter i Oslo! I forbindelse med semesterstarten inviterer Insj in til en kveld med start-up og stand-up!
Ta med deg faddergruppen, din nye venn, kjæreste eller kom i eget selskap og lytt til personene som står bak start-ups, og bli inspirert til å tenke utenfor den berømte boksen.
Følg med på arrangementet for å få informasjon om hvilke entreprenører og hvilken komiker som kommer!

6. Juni

 • 17:00-21:00

Yet another successful semester call for a celebration. More info will follow. Sign up now for the end of semester event not to miss! Come and celebrate the end of the semester with us at Prindsen hage.

Tidligere Arrangementer

2. Mai

 • 17:00-20:00

If you have any other plans for the 2nd of May, cancel – it´s time for Pitching day with Insj!
We are opening our doors for students, friends, teachers, founders, family, investors and many…

9. April

 • 19:00-21:00

Insj og Futurum inviterer til en aften noe utenom det vanelige. Her blir det foredrag og idédugnad om hverandre, vi drar innom prototyping på veien også.
Hvilke ideer kan bli produkter, og hvilke usannsynlige produkter……

2. April

 • 15:00-16:45

Do you have a business idea? Having an exclusive right to your logo, design or invention can be crucial to your success. It might increase your competitive advantage, improve the possibility of earning money and make your business…..

7. Mars

 • 16:50-17:15

Come and get to know Insj and OsloMet Makerspace over an event in through entrepreneurial spirit!
The event will give you an introduction and insight into the typical steps a business or organizational idea need to go….

5. Februar

 • 16:15-19:15

This years first event at Sonen is a kickoff with Insj. Do you have an idea but don’t know what you can do? Come to this introduction with Insj at sonen.

7. Februar

 • 19:00-21:00

Loftet er stolt over å kunne annonserer vår splitter nye samarbeidspartner Insj og vil med dette arrangere et skikkelig kickoff førstkommende torsdag!
Insj er Uio´s egen studentakselerator som er startet og drevet….

31. Januar

 • 16:00-19:00

Insj inviterer på historiekveld med gründere. Kom å få innsikt i hvordan gründere har kommet dit de er nå, hvilke hinder måtte de gjennom og hva slags utfordninger møtte de på veier til å lage egne foretak. Etterpå blir det mat, nettverking og en…

27. November

 • 18:00-21:00

If you have any other plans for 27th of November, cancel – it´s time for Pitching day with Insj and Startuplab!
For six weeks our teams have gone through an accelerator program together with experts. Their ideas have been developed…

9. Oktober

 • 15:15-18:15

Vi har fått høre at mange studenter er redd for å dele sine ideer, og vil gjerne beskytte de helt fra begynnelsen. Vi har hentet inn Patentstyret (som kan beskytte ideene dine) og en gründer (som har lykkes ved å dele sine ideer) for å komme å…

19. September

 • 17:00-22:00

I forbindelse med #karriereuka på UiO inviterer Start UiO og Insj til en inspirerende helaften for deg med interesse for gründerskap, innovasjon og hvordan DU som student kan involvere deg. I løpet av kvelden vil det bli presentert muligheter for deg som vil skape din egen arbeidsplass eller være….

Kontakt oss!

Om du lurer du på noe angående arrangementer, eller om du har en interessant bakgrunn og ønsker å inngå i et samarbeid er det bare å kontakte vår arrangementansvarlig:

Klara Flyman

Arrangementansvarlig

klara@insjuio.no